Reality2. juni 2015

Stine Kronborg rykker til et nyt land

Danseren og stripperen har nu besluttet, hvilket land, der skal danne rammen om hendes liv de næste år

Fræk fredag: Nyd Stine Kronborg

I lang tid har Stine Kronborg vidst, at hendes tid i Australien lakkede mod enden. Men hvor hun skulle flytte hen, var hun derimod meget i tvivl om. Inde i overvejelserne har hun haft USA, Malasya og Danmark, men nu har den veltrænede kvinde besluttet, hvor hun næste gang vil slå sig ned.

- Jeg har besluttet, at jeg forlader Australien den 17. juni og USA er målet. Til at starte med bliver det Florida hos min elskede bror. Intet andet er planlagt, skriver Stine Kronborg på sin blog på herognu.dk.

I Australien har hun brugt sin tid på at træne sin krop op og deltage i en masse konkurrencer, samtidig med at hun har arbejdet som stripper. Og selvom hun nu flyver over på den anden side af jorden og slår sig ned der, så vil hun fortsætte med at træne og forsøge at kvalificere sig til nogle fitness-konkurrencer i USA. Men det der trækker mest i den kønne blondine er blodets bånd.

- Jeg VIL tættere på min familie. Jeg VIL leve, hvor der er palmetræer og varmt året rundt. Jeg VIL være i et land hvor der er højt til loftet og uendelige muligheder, skriver Stine Kronborg på sin blog.

Dermed må Danmark atter undværre Stine Kronborgs veldrejede krop i nogle år.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold