Reality14. august 2023

Sille Nimholm om kvinders opførsel på AiaSound: – Jeg er i chok!

Den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager er voldsomt chokeret over særligt to episoder, som hun var vidne til på den københavnske festival AiaSound
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Tanken om en fast mand i livet skræmmer stadig Sille Nimholm.
 Video: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm med opråb: – Lad mig være!

Intet mindre end 17.000 mennesker lagde i år vejen forbi Tiøren på Amager, hvor tredje omgang af festivalen AiaSound løb af stablen.

En af dem var ”Paradise Hotel”-vinderen Sille Nimholm, der trods en overordnet positiv oplevelse alligevel er mere end blot en smule chokeret.

– JEG ER I CHOK! Jeg håber snart, at vi kvinder bliver bedre til at støtte hinanden og behandle hinanden ordentligt, lyder teksten til en video, som Sille har delt på det sociale medie TikTok.

Til en begyndelse sætter den tidligere paradiso ord på en situation, hvor hun sammen med sin veninde har siddet tæt på en gruppe kvinder - og hvor samtalen her blandt andet handler om, at den ene har sex med en fyr, der allerede har en kæreste.

– Undskyld, hvad? Siden hvornår er man begyndt at være sammen med andre pigers kærester?, lyder det blandt andet fra Sille Nimholm, der selvsagt har vanskeligt ved at forstår situationen.

Sille Nimholm understreger, at hun dog havde en helt perfekt lørdag på AiaSound.
Sille Nimholm understreger, at hun dog havde en helt perfekt lørdag på AiaSound.
 Foto: Søren Jul Lamberth

– Hvorfor er det, at man som kvinde vil gøre det mod en anden kvinde? Altså, det kunne have været dig. Og jeg taler af erfaring – det er ikke fedt at være den, der ligger derhjemme, lyder det videre.

Sille Nimholm fortæller ikke, hvornår hun selv har oplevet utroskab, men trofaste ”Paradise Hotel”-fans har næppe glemt de beskyldninger om netop utroskab og misbrug mod ”Paradise”-ekskæresten David Jarsbo, som så dagens lys godt en måned efter parrets brud.

Et brud, der i øvrigt fandt sted to dage før ”Paradise Hotel”-finalen, hvor Sille Nimholm blev snydt godt og grundigt af hr. Jarsbo.

Sille og David, dengang altiing var godt, til pressedag på sæson af 18. af "Paradise Hotel".
Sille og David, dengang altiing var godt, til pressedag på sæson af 18. af "Paradise Hotel".
 Foto: Søren Jul Lamberth

I TikTok-videoen sætter Sille ydermere ord på en AiaSound-oplevelse, hvor hun under en koncert ser en kvinde kaste en drink på en anden kvinde. Og helt overordnet er hun ganske enkelt chokeret:

– Vi kaster umotiveret drinks på hinanden. Hvorfor? Jeg synes, det er mærkeligt. Vi er på AiaSound, du er over 18 – er du ikke færdigudviklet nok til at kunne sammensætte en sætning med ord og fortælle, hvordan du har det, så er AiaSound sgu nok ikke det rigtige sted. En børnehave er måske mere passende, tror jeg, lyder opråbet fra Sille, som fortsætter:

– Vi er sammen med andre pigers kærester – jeg er totalt i chok. I mit univers skriger det langt væk af, at de her piger og kvinder er så usikre i dem selv, at de vil gøre alt for anerkendelse og bekræftelse for at føle, at de er gode nok.

Sille Nimholm fortæller videre, at hun dog i virkeligheden har ondt af de kvinder, der behandler andre kvinder dårligt. Og så understreger hun, at hun trods alt havde en god festival, hvor hun blandt andet fik hørt både koncerten med rapdronningen Tessa og den amerikanske sanger Ne-Yo.

Se TikTok-videoen med Sille Nimholm nedenfor.

Sponsoreret indhold