Paradise Hotel16. december 2021

Sille amok i "Paradise"-finale: Fortryder ingenting

Det var en yderst utilfreds Sille, der i den grad blev taget ved næsen ved troskabstesten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om både Sille Nimholm og David Jarsbo løb med den flotte titel som vindere af denne sæsons ”Paradise Hotel”, var det således kun sidstnævnte, der fik del i den store pengepræmie.

Trofaste "Paradise"-fans sad formentlig med åben mund og polypper, da Sille og David, der efter hjemkomsten fra Mexico blev kærester, forleden afslørede, at de ikke længere danner par.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise_saeson_18_pressevaeg_deltagere_022_2sl4125_16sep21.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Alt var umiddelbart lutter lykke for parret, inden "Paradise Hotel" rullede over skærmen. Foto: Søren Lamberth

De sidste par måneder har den i den grad stået på drama - både inde og uden for hotellet - når særligt David har givet den gas og byttet mundvand med flere paradisoer under optagelserne til denne sæsons "Paradise". Alt sammen bag Silles ryg.

Se interviewet, hvor David og Sille sætter ord på situationen ved troskabstesten, i toppen af artiklen.

Og under den famøse troskabstest, hvor 500.000 kroner var på højkant, holdt David således heller ikke sit ord over for sin partner, som ellers har været hans tro følgesvend gennem hele sæson 18.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sille_og_david_-_troskabstest.jpg
 (Foto: NENT Group)

Det hele startede ellers så godt under troskabstesten. Foto: NENT Group

For David smed kuglen på 500.000 kroner – og kunne således stikke alle pengene i lommen. Sille, derimod, fik ikke en rød reje.

- Bang, mand! Vinder af ”Paradise Hotel” og en halv million kroner rigere, jubler David og remser op, hvordan han har spillet sæsonen igennem for at nå hele vejen til finalen.

Og hele miseren fik således Sille til at gå helt amok på sin partner og ”Paradise”-kæreste:

- Vi to er fucking ovre, forstår du det? Du er jo syg i dit hoved, lyder det fra Sille, som både kaster sin egen kugle efter David og desuden farer i flæsket på ham og skubber ham – inden hun fortsætter med tilsvininger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sille_kaster_kuglen_efter_david_0.jpg
 (Foto: NENT Group)

Det er en tydeligt chokeret og frustreret Sille, der bliver snydt af "Paradise"-partneren David - og som får hende til blandt andet at kyle sin kugle efter ham. Foto: NENT Group

Den vilde reaktion leder muligvis tankerne hen på sæson 16, hvor den rutinerede realitydeltager, Türker Alici, blev smidt ud af hotellet efter at have kastet en plastikflaske på paradiso-kollegaen Sarah Dohn.

Episoden fik således konsekvenser for Türker, der måtte forlade hotellet.

Produktionen så TIL

Men episoden i aftenens troskabstest, hvor Sille går amok på David, fik ikke produktionen til at gribe ind:

- Produktionen har altid mulighed for at bryde ind, hvis de mener, at en situation er ved at løbe af sporet – og de er særligt opmærksomme i følelsesladede og unikke situationer som eks. troskabstesten. Det er en afvejning fra gang til gang, og vurderingen i situationen var, at der ikke var fare på færde, og at Silles reaktion handlede om det enorme pres og chok, hun var udsat for på badebroen. Produktionen sikrede sig naturligvis efterfølgende, at både David og Sille var OK, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group til SE og HØR.

Se interviewet, hvor David og Sille sætter ord på situationen ved troskabstesten, i toppen af artiklen.

Flere paradisoer, som var en del af juryen og stod på sidelinjen ved troskabstesten, oplyser ellers til SE og HØR, at Sille også sparkede David på benet – og at han desuden ømmede sig efterfølgende.

Noget, der dog ikke blev vist i aftenens afsnit.

NENT Group, som står bag realityhittet, er blevet forelagt oplysningerne, men deres svar er alligevel ovenstående. Og både Sille og David udtaler da også til SE og HØR, at spark aldrig har fundet sted.

Sille fortryder ingenting

Den nu garvede paradiso Sille har dog ingen kvaler, hvad angår både skub, kuglekast og tilsvininger.

- Der går rigtig mange ting igennem mit hoved, og der kommer ikke én eneste tanke igennem mit hoved, som er pæn. Og jeg får også ligesom givet udtryk for, at han skal have noget hjælp, forklarer Sille til SE og HØR og understreger, at hun stadig nu, efter hjemkomsten fra Mexico, er af samme holdning og desuden mener, at David er manipulerende.

- Meningen var jo faktisk, at jeg ville ramme ham i hovedet, lyder det fra Sille, da hun over for SE og HØR sætter ord på det øjeblik i troskabstesten, hvor kun kyler kuglen efter David.

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun mener, at hendes reaktion var helt i orden:

- Jeg fortryder, jeg ikke gjorde mere – jeg fortryder virkelig, at jeg ikke skubbede ham i vandet.

Samtidig forklarer hun også, at hun i den grad mener, det havde været helt i orden, hvis situationen havde været omvendt - og det således var David, der kylede kuglen efter hende.

Noget, David dog ikke er helt så ovrebevist om.

Se interviewet, hvor David og Sille sætter ord på situationen ved troskabstesten, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold