Reality22. oktober 2015

Se videoen, hvor Pixie bider Mopper

En af de udfordringer, Mopper havde med hunden Pixie, var, at Pixie bed hende. Se klippet i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-98605.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)
"Familien fra Bryggen"-stjernen Mopper har ikke længere sin elskede hund, Pixie, boende, efter det i sidste uge kom frem, at Pixie havde bidt en mand. I et nyt klip fra aftenens afsnit af reality-programmet, ser vi nogle af de udfordringer, Mopper selv havde med sin hund.
- Pixie bider mig i numsen og lår, og vil ikke gå ordentligt, forklarer Mopper i videoen. Klippet viser Pixie, der bider Mopper i numsen, inden en problematisk gåtur, hvor de to reality-stjerner ikke er helt enige om forløbet. - Av, hold op, stop! Gå væk, siger Mopper, da Pixie bider hende i videoen, som du kan se herunder.
Pixie er sidenhen blevet meldt til politiet og bor nu hos en anden familie. - Pixie er ikke ved hendes (Moppers, red.) side længere, pga. af en anmeldelse, og hun kommer ikke tilbage igen. Pixie er dog i rigtig kærlige, trygge og kyndige hænder, lever livet i frihed med god træning og nye legekammerater, skrev Linse Kessler på Facebook i sidste uge.
Du kan se mere i sjette afsnit af "Familien fra Bryggen" på TV3 i aften kl. 20, hvor Linse også er på jagt efter en seng til vennen Niller, som flytter ind:
https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold