Moppers sorg: Pixie truet af aflivning

(Foto: Dan Mariegaard)

Mor Ann er ligesom resten af familien i ”Familien fra Bryggen” en rigtig hundeelsker, så derfor har hun ofte hunden Pixie med overalt på Bryggen. Hundelykken har dog fået en ende.

SE og HØR er blevet kontaktet af en yngre mand, der fortalte at han to dage forinden var blevet bidt af Pixie. Han fortalte til SE og HØR, at han både har flere billeder af bidmærkerne og en skadesanmeldelse fra skadestuen, hvor han var nødsaget til at søge behandling for hundebiddene.

Da SE og HØR viste interesse for sagen og ringede til manden, ønskede han ikke længere at stå frem med historien.

SE og HØR har dog fra anden side fået bekræftet, at Pixie har bidt en mand.

Linse Kessler skriver på Facebook, at der er indgivet en anmeldelse og, at Pixie skal leve resten af sit liv uden Mopper.   

- Det er ikke en god tid for vores søde Mopper i øjeblikket. Mopper er så ulykkelig og utrøstelig, og ja, hun får sig et glas rødvin  Pixie er ikke ved hendes side længere, pga af en anmeldelse, og hun kommer ikke tilbage igen. Pixie er dog i rigtig kærlige, trygge og kyndige hænder, lever livet i frihed med god træning og nye legekammerater, skriver Linse blandt andet.

Var Pixie blevet hos Mopper, ville hunden formentlig være i fare for at blive krævet aflivet af Københavns Politi.

SE og HØR mødte en trist Mopper, da der var pressemøde på ”Familien fra Bryggen:

- Jeg har ikke lyst til at snakke om Pixie nu, forklarede Mor Ann, inden hun hurtigt forlod pressemødet uden at give interviews til pressen.    

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close