Sådan reagerer TV3 på Pixie-sag

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Dan Mariegaard

Linse Kessler, Geggo og ikke mindst Mopper fra det populære TV3-program ”Familien fra Bryggen” er ramt af sorg.

Moppers hund Pixie er blevet meldt til politiet for bid, og hunden skal nu leve resten af sine dage et andet sted end hos den kendte TV-familie.

- Pixie er ikke ved hendes (Moppers. red.) side længere, pga af en anmeldelse, og hun kommer ikke tilbage igen. Pixie er dog i rigtig kærlige, trygge og kyndige hænder, lever livet i frihed med god træning og nye legekammerater, skriver Linse Kessler på Facebook.

I kommentarfeltet bruger Linse store bogstaver for at understrege, at hun ikke vil rette sig efter hundeloven:

-  NEJ JEG RETTER MIG IKKE EFTER HUNDELOVEN, SLET IKKE NÅR JEG HAR FÅET PIXIE PROF ADFÆRDSTESTET, NETOP FOR AT SIKRE, AT HUN VAR SUND OG RASK I HOVEDET, OG DET ER HUN, SÅ SELVFØLGELIG SKAL HUN VIDERE I LIVET. I KAN VÆRE ENIGE ELLER UENIGE, MEN DET ÆNDRER IKKE PÅ OM JEG GØR HVAD DET RIGTIGE ER I MIT HJERTE​, skriver hun blandt andet.

Efter hundelovens bestemmelser vil Københavns Politi sandsynligvis kræve Pixie aflivet, men TV3 er ikke meget for at kommentere den tilsyneladende selvtægt overfor SE og HØR.

- Vi følger familiens liv på godt og ondt - i gode tider og i mindre gode tider. Vi anser det som et privatanliggende hvordan de forholder dig til deres egne hunde og reagerer i en sådan situation. Vi følger med, men griber ikke ind i deres liv, skriver Mikal Kjær-Hansen, redaktør på ”Familien fra Bryggen” i en mail til SE og HØR. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close