De unge mødre5. december 2017

Højgravide Nadia Shila er ikke længere hjemløs

Til januar bliver hun mor for anden gang, og nu kan højgravide Nadia Shila glæde sig over, at hun er kommet væk fra gaden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadia-shila-00.jpg
 (Foto: Jacob Heinel)

I mere end et år har "De unge mødre"-deltageren Nadia Shila boet i USA.

Til at starte med havde hun sønnen Kyle ved sin side, men han blev senere tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder, og han er i dag tilbage i Danmark.

Efterfølgende er endte Nadia Shila på gaden, hvor hun boede i en vejkant i Hollywood. Samtidig blev hun også gravid med sit andet barn, der forventes at komme til verden til januar.

Men nu er Nadia Shila kommet væk fra gaden. Det fortæller hun i en ny video på YouTube.

- Vi er indenfor, og det har vi været siden oktober måned, starten af oktober. Det er et rigtig dejligt sted, hvor vi ligesom har vores eget, så det er rigtigt rart at få ro på. Man kan sige, vi har været på motel i L.A. Men for at komme ind der, var vi nødt til at lave penge til det. Så det er super dejligt at være indenfor uden at være nødt til at tænke på, at nu skal vi ud og lave penge til at kunne komme indenfor og sove i nat, fortæller Nadia Shila i videoen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Venter barn med HIV-smittet

Nadia Shila var i sensommeren en del af den nye sæson af "De unge mødre". Her fortalte hun om sit nye forhold til kæresten Jeremy, der lever med HIV. Det er også ham, som hun venter barn med til januar.

Nadia Shila fortalte blandt andet, at kæresten blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, fortalte Nadia Shila i programmet.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte hun også i "De unge mødre".

Med i USA er også Nadia Shilas mor Heidi.

Du kan se flere billeder af Nadia Shila i galleriet herunder

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

Sponsoreret indhold