Reality29. marts 2022

Sådan scorede hun Karsten Ree: Sex første aften

Janni Ree afslører nu, hvordan hun og rigmanden mødte hinanden – mens de begge stadig var i andre forhold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man kan ikke sige Karsten uden også at sige Janni. For det landskendte par er næsten blevet synonymt med hinanden – specielt efter tv-serien med deres navn, “Janni & Karsten”.

Nu fortæller Janni for første gang, hvordan de fandt sammen og om de mindre heldige omstændigheder i deres første tid sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_og_karsten_ree_sl_23_d8l9332.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Janni Ree, 52, fortæller nu ærligt om det første intime møde med Karsten. (Foto: Søren Lamberth)

– Det var den 7. september 2013 til Amin Jensens jubilæumsshow. Og vi var der, fordi vi begge var med i det. Jeg var med i en scene, og det var han også. Så der mødtes vi, og bagefter tog vi hjem til Axel Juhl-Jørgensen og festede. Vi sad i baren, og da alle var gået hjem, sad Karsten og jeg i baren og hørte Julio Iglesias det meste af natten, fortæller Janni Ree til SE og HØR.

– Jeg kan ikke huske, hvem der først kyssede. Jeg var nok stiv. Ej, så fuld var jeg heller ikke. Jeg tror bare, det gav sig selv. Og så begyndte vi at kysse og så gik vi i seng sammen.

Vi overnattede i et af Axels værelser, selv om vi begge havde en respektiv kæreste, husker hun.

En hemmelig affære

Men medaljen havde også en bagside. Janni var netop forlovet med civilingeniøren Christian Abrahamsen, mens Karsten Ree var kæreste med hurtigsnakkeren Lotte Heise. Derfor holdt de den spæde følelse af kærlighed hemmelig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ree_1_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Karsten er temmelig glad for sin kone, og det er svært at finde billeder af dem sammen, hvor han ikke har travlt med at kysse hende på kinden, mens hun sidder og taler. Janni har dog tidligere måtte forholde sig til ondsindet sladder om, at hun kun har valgt ham, fordi han er milliardær.
– I så fald ville jeg være en utrolig dårlig gold digger, når jeg har valgt Karsten, siger hun med et glimt i øjet om Karstens ry for nærighed. (Foto: Mikael Rieck)

– Men så skrev du om det, og så fandt Christian ud af det, siger hun til SE og HØR’s journalist, der i sin tid afslørede forholdet mellem Janni og Karsten.

Karsten havde fået mundkurv på af Janni, som ikke ville have noget ud om forholdet, men han endte med at sige, at de legede far, mor og børn. Og så havde han jo fortalt det, der skulle fortælles.

– Jeg tror, at han tænkte, at han skulle af med Christian, og så lukkede han den bombe ud til dig. Så var det løb kørt. Der fik Christian det at vide. Han læste om det, for jeg havde ikke nået at få det sagt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/janni_7.jpg
 (Foto: Privat)

Der er ikke noget at sige til, at Karsten faldt pladask for Janni. (Foto: Privat)

Karsten gjorde det rimelig hurtigt forbi med Lotte. Jeg tror, der gik en uge, men jeg kunne ikke bare lige – jeg skulle have tid til det. Men så klarede Karsten det på den måde, husker forsidefruen.

I dag er alt fint mellem hende og eksen, Christian, der kan tale sammen uden problemer. Helt sådan gik det ikke med Karsten og Lotte Heise.

– Han har ikke set Lotte siden, forklarer Janni.

Lang flirt

Hun er ikke i tvivl om, at det var meningen, at det skulle være hende og Karsten.

– Vi havde længe flirtet. Vi havde set hinanden nogle gange, og der havde været god kemi, og så tror jeg bare, at det sagde bang den aften. Jeg tror, han var mest på, og jeg kan huske, at han var gået på toilettet, og så spurgte jeg, om han var gået hjem, men så var der en, der sagde: “Han går sgu ikke hjem, når du er her”. Jeg kunne godt mærke, han var interesseret, siger Janni Ree, som ikke vidste, hvad der ville ske, efter den hede nat.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ree_4_0.jpg
 (Foto: Privat)

Her har Karsten Ree, 76, søgt tilflugt bag fruens fortrin. (Foto: Privat)

– Jeg tænkte, at det var det. Jeg kunne ikke forholde mig til det. Og så fik jeg en lang besked fra ham dagen efter, og hvad var nu det? Så måtte jeg jo lige se på det. Han ville gerne ses igen. Og det ville jeg jo så også. Jeg sidder her jo i dag, siger hun og slår sin høje latter op.

Til september næste år har de været sammen i 10 år – en farlig markering for Janni.

– Karsten plejer at skifte sine kvinder ud, når der er gået 10 år, så jeg ryger jo nok næste år. Jeg har halvandet år tilbage, siger hun galgenhumoristisk.

Sponsoreret indhold