Lotte Heise: Sønnerne glade for Ree

Lotte Heise har fart på med ny kærlighed og forhåbenligt snart nyt tag over hoevedet

Lotte Heise har fart på med ny kærlighed og forhåbenligt snart nyt tag over hoevedet

Foto: Niels S. Andersen

Karsten Ree
Her ses den nyforelskede rigmand med sin tidligere kone Maria (Foto: All Over)

Lotte Heise er forelsket til op over begge ører i rigmanden Karsten Ree. Men det er ikke altid, børnene er vilde med, at mor har fået en ny kæreste. Det er dog tilfældet her.

- Mine sønner er på ferie hos deres far, så jeg måtte lige ringe og fortælle dem nyheden, inden den slap ud. De blev glade, fortæller hun til seoghoer.dk

De to tvillingedrenge på 14 år har faktisk kendt Karsten Ree længe.

- Karsten er super god til børn. Mine sønner kender ham fra Ree Park, hvor de mødte ham første gang, da de var 8-9 år. Han havde været med til at redde parken økonomisk, og min ene søn spurgte: "Er det dig, som er så snot rig? Det lo vi meget af. Karsten er heldigvis helt nede på jorden. Man kan ikke mærke, at han er så "snot rig", fortæller Lotte Heise.

Selvom alle er glade, så skal familien Heise dog ikke holde ferie med Ree og hans fire store børn:

- vi får ikke så meget tid sammen, lige i den nærmeste tid, for vi skal hver især på ferie med vores børn. Men mon ikke vi lige støder sammen på et tidspunkt.

Karsten Ree er sædvanligvis en mand, der er vant til at gennemtrumfe sin vilje. Ikke desto mindre viser han en nærmest forsagt ny side af sig selv, når han talen falder på sin nye kæreste.

- I må hellere spørge hende, lyder det undseelige svar ifølge Ekstra Bladet, når talen falder på hans nye kærlighed.

Hun, nærmere betegnet Lotte Heise, er da også kendt for at kunne snakken røven ud af bukserne på hvem som helst. Og ham har hun altså gjort nærmest stum af betagelse.

Lotte Heise vil dø under sex

Lotte har dog, trods nyligt bukket ribben, endnu ordet i behold, og kærligheden er næsten lige så ny, som det bøjede ribben.

- Vi plejer at joke med, at jeg faldt for Karsten med sådan et brag, at ribbenet bøjede, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Lotte Heise er flyttet sammen med sin mor

Parret har kendt hinanden gennem mange år, hvor hun har siddet i bestyrelse i hans dyrefond. En tur sammen til Afrika satte imidlertid så meget gang i amorinerne, så hun nu må døje med ribbenet og han med at få talens magt igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close