Nyheder17. december 2013

Oddset-Janni og Karsten Ree: Får egen TV-serie

Rigmanden og Janni Christensen er de nye Anni og Erik
Oddset-Janni og Karsten Rees forhold er spritnyt, men alligevel skal de nu være hovedpersoner i en TV-serie
Oddset-Janni og Karsten Rees forhold er spritnyt, men alligevel skal de nu være hovedpersoner i en TV-serie
 Foto: Privat43-årige Janni Christensen har mange ting til fælles med sin gode veninde Anni Fønsby. Hun har et imponerende brystparti, har prøvet at ruske tremmer, har en retssag hængende over hovedet og har scoret sig en rigmand.

Og måske er det netop veninden, der har inspireret Janni Christensen og hendes nye kæreste Karsten Ree til deres nye, fælles projekt.

For præcis som Anni Fønsby og hendes daværende IT-milliardær og loverboy Erik Damsgaard bliver Oddset-Janni og Karsten Ree nu hovedpersoner i deres helt egen TV-serie.

- Folk finder os åbenbart interessante og vil gerne lave noget TV med os. De synes åbenbart vi er et yderst interessant par, og derofr sagde vi ja, afslører Janni Christensen i dagens udgave af BT.

Men selvom ligheden mellem "Janni og Karsten" og "Anni og Erik" er slående, mener Oddset-baben ikke selv, at deres TV-eventyr kan sammenlignes.

- Vi skal ikke være de nye Erik og Anni. Det skal være mere seriøst, mere dokumentar end reality. Jeg gider ikke blive hængt ud i en eller anden suppedas, forklarer hun til formiddagsavisen.

Karsten Ree: Scorer Oddset-Janni

Der er ellers allerede lagt op til et yderst nervepirrende første afsnit, for i morgen falder der dom i ankesagen, hvor Oddset-Janni forsøger at få omstødt byrettens dom, hvor hun blev idømt et år og ni måneders fængsel for at franarre en ældre mand sin formue.

Og måske den farverige reklamekvinde ligefrem har en fetish for ældre mand med store formuer. I hvert fald er Karsten Ree både 25 år ældre og flere millioner rigere end Janni Christensen.

Det er heldigvis en ting, som også rigmanden selv har bemærket overfor produktionsselskabet STV, der har fået lov at lave TV-serien om parret.

- Der er en vis fascination over dem. Som Karsten Ree selv sagde til et møde, er der både en alders- og en kapitalforskel, som folk er nysgerrige efter at vide noget om, siger STVs programdirektør Maria Thastum til BT.

Se hvilken anden kendis, der har fået sit eget TV-show

Sponsoreret indhold