Reality1. november 2015

Sådan reagerer Gustav på kritikken fra Silas Holst

Silas Holst langer ud efter reality-verdenen og blandt andre Gustav Salinas i sin nye bog. Her er Gustavs svar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silasoggustav.jpg
 Claus Poulsen og Kaspar Wenstrup

I sin nye bog ”Helt ærligt” langer danser og skuespiller Silas Holst ud efter den danske reality-verden og fortæller, at han ikke forstår den opmærksomhed som reality-stjernerne får efter diverse programmer. Den tidligere ”Vild med dans”-kendis siger blandt andet, at Gustav Salinas sætter alle andre bøsser på bås på grund af sin væremåde på TV.

- Han er jo en dygtig mand, der tjener gode penge på sin karriere. Men han sætter sig selv og i øvrigt også mange af os andre bøsser i bås, fordi han render rundt på den måde. Det er altså trist!, siger Silas Holst i bogen.

SE og HØR forsøgte i går at få en kommentar fra Gustav. I dag tager Tv-personligheden så bladet fra munden på Facebook:

- Jeg er selv vildt stolt over hvem jeg er, hvad jeg står for og hvordan jeg har udviklet mig igennem årene. Jeg har ikke lyst til mudderkastning da jeg syntes at han har gjort det rigtig godt med hans karriere og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke med hans nye bog. Håber hans bog bliver en bestseller ligesom min, skriver Gustav Salinas på Facebook.

Også den tidligere ”Paradise Hotel”-stjerne Amalie Szigethy får et par ord med på vejen i danseekvilibristens nye bog. Og det er hun ikke glad for.

- Det er syv år siden, jeg var med i ”Paradise Hotel”, hvor jeg drak og kyssede og hvad jeg ellers gjorde. Jeg har arbejdet min karriere frem i en bedre retning, så jeg synes, det er lidt fejt af ham (Silas Holst, red.) at kritisere mig i bogen. Det burde han have undladt. Jeg synes overhovedet ikke, at jeg er et eksempel på, at det kan gå galt i reality-branchen. Jeg er en fighter, og jeg har kæmpet mig op til det bedre, sagde Amalie Szigethy til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png
null

Sponsoreret indhold