På fedekur: Sådan har du aldrig set de kendte før

\

"Min fede træner" har premiere d. 19. april klokken 20.00 på TV3.

Foto: TV3

Fire kendte danskere har været på fedekur til TV3s nyeste påfund. 

I "Min fede træner" skal fire kendte nemlig hjælpe ukendte danskere med at tabe sig.

Først har Mascha Vang, Kira Eggers, Frederik Fetterlein og Sara Maria Franch-Mærkedahl nemlig skullet tage 10-15 kilo på, derefter har de skullet smide det hele igen. Alt sammen for at kunne motivere et andet menneske til at tabe sig. 

- Jeg er fascineret over, hvordan man kan ændre sin krop alt efter, hvad du putter i den, og hvordan det hurtigt kan skifte fra godt til dårligt og den anden vej, fortæller Kira Eggers til Ekstra Bladet om programmets præmis. 

Også Mascha Vang har været ude og fortælle om programmet, som hun kalder noget af det mest vanvittige, hun nogensinde har været med til.

Den flotte blogger har i løbet af optagelserne også modtaget rigtigt mange henvendelser omkring hendes nye tøjstørrelse. 

- Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har ALDRIG været med til noget lignende, det er det mest ekstreme jeg har deltaget i, nogensinde, fortæller Mascha Vang på sin blog om programmet.

Du kan se Kira, Sara Maria, Mascha og Frederik som tykke i galleriet herunder

Min fede træner - april 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close