Nyheder15. december 2015

Sara Maria Franch-Mærkedahl lufter ny kæreste

Kendt dessertkok er den nye mand i "Vild med dans"-vinderens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_dm_7627.jpg

Da TV 2 i aften afholdt årskavalkaden "De største øjeblikke" stjal TV-stationens tidligere vejr-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl billedet, da hun ankom på den røde løber.

Vinderen af forrige omgang af "Vild med dans" var nemlig ikke alene.

Hun blev ellers tidligere på året skilt fra sin mand, Bo, med hvem hun har børnene Kastanje og Vega.

Dengang sagde hun:

- Bo og jeg har efter længere tids overvejelser besluttet at lade os skille. Vi er vokset fra hinanden, så det er egentlig forløbet rimelig udramatisk. Vi er stadig rigtig gode venner og har holdt en dejlig jul sammen, sagde Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Men tirsdag aften strålede hun som en sol, og det var der en god grund til. Hun har fået en ny mand i sit liv - dessertkokken Morten Heiberg. De kom sammen på den røde løber, og begge smilede meget, kiggede hinanden dybt i øjnene og så meget lykkelige ud. - Ja, vi er kærester. Vi har kendt hinanden i et stykke tid, lød det hemmelighedsfuldt fra Sara Maria Franch-Mærkedahl, der smilede over hele hovedet. Hun kunne også afsløre, at parrets første date havde involveret noget spiseligt, som hendes nye kokke-kæreste er ekspert i. Morten Heiberg har ligesom Sara Maria Franch-Mærkedahl børn fra et tidligere forhold.
Sara Maria Franch-Mærkedahl fortalte, at hendes to døtre Kastanje Kirstine og Vega Marie har mødt deres mors nye kæreste. - Jeg har selv tre børn, og de har også mødt Sara Marias piger, lød det fra Morten Heiberg til SE og HØR Sara Maria Franch-Mærkedahl ønskede ikke at uddybe forholdet til Morten Heiberg yderligere, men ingen af de to kunne skjule, at de er meget glade for hinanden.

Sponsoreret indhold