Nyheder4. april 2017

Mascha Vang har taget ti kilo på: Derfor må I ikke se min mave

Mascha Vang har siden november taget ti kilo på, og det har gjort, at bloggeren har skjult sin mave, når der skulle tages billeder. Nu løfter hun sløret for, hvorfor hun har taget så mange kilo på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Følger man Mascha Vang på de sociale medier, har man måske opdaget, at hun på det seneste har skjult sin krop en smule mere, end hun plejer.

Og det er der faktisk en årsag til. Mascha Vang har nemlig taget ti kilo på siden november – og det er der en grund til, afslører hun nu på sin blog.

- Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har ALDRIG været med til noget lignende, det er det mest ekstreme jeg har deltaget i, nogensinde, fortæller Mascha Vang på sin blog om programmet, der hedder ”Min fede træner”.

Her skal hun sammen med tre andre motivere overvægtige til at tabe sig – ved selv at tage 10 kilo på for så at smide de overflødige kilo igen.

- Faktisk har jeg været i gang med projektet siden november, og det har været en hel vanvittig rejse, fysisk og psykisk. Jeg er snart ved at kunne se en ende på det nu, og få mit almindelige liv tilbage, fortæller Mascha Vang på sin blog.

Mascha Vang har altid været slank, og med sine 161 centimeter har vægten altid ligget omkring de 50 kilo. Og derfor tog det hende knap et halvt års overvejelser, før at hun sagde ja.

- Der er da ikke noget jeg hellere vil, end være med til at give én et meget bedre liv – når nu det er det store ønske. At vise et andet menneske hvor dejligt jeg har det med min egen krop, min energi og min selvtillid når jeg er sund og fit, og når jeg hopper i et par stramme bukser – fremfor hvordan det er at veje for meget, skriver Mascha Vang på sin blog.

Hun har da også allerede overvejet, at hun kan ende med at få negative kommentarer over at deltage i det nye program.

- Det eneste jeg har været/er nervøs over, ved at deltage, er at jeg med garanti vil få stukket i snotten “hvad bilder du dig ind og sige du er tyk, når du ser helt almindelig ud, synes du ikke du har et ansvar som rollemodel? Nu får de unge piger jo spiseforstyrrelser, og udseenet kommer i fokus, det er det INDRE der tæller. Det er DIN skyld Mascha. De døøøøøøøøør!!!”. Ej, men jeg kan lige høre det, men det er måske også netop derfor jeg deltager, måske man kunne lære noget af det…, skriver Mascha Vang på sin blog.

Læs hele hendes blogindlæg her.

Det nye program "Min fede træner" får premiere 19. april på TV3.

Du kan se billeder af Mascha Vang i galleriet herunder:

Mascha Vang: Fra singlesild til hot alenemor

Sponsoreret indhold