”Robinson Ekspeditionen”s Lone Hattesen: Mistede datter

Den tidligere Robinson-deltager Lone Hattesen har i dag fire børn med sin mand Jonathan. Men parret mistede en pige i 2012.

Den tidligere Robinson-deltager Lone Hattesen har i dag fire børn med sin mand Jonathan. Men parret mistede en pige i 2012.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Den tidligere Robinson-deltager Lone Hattesen var blot 22 år, da hun deltog i "Robinson Ekspeditionen" i 1999. 

På det tidspunkt var hun netop blevet færdiguddannet frisør, og hele verden stod for hendes fødder.

I dag har Lone været selvstændig i 15 år. Hun har netop åbnet ny salon i hjembyen Lystrup uden for Aarhus, hvor hun bor med sammen sin mand Jonathan og deres fire børn, Victor på 10 år, Magnus på otte, Ludvig på tre og Liva Marie på to.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lone Hattesen har netop åbnet salon i Lystrup. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Livets bagside

I dag nyder Lone Hattesen sine fire børn, men hun har også lært, hvilken sorg der kan være forbundet med morrollen.

– Jeg har født fem børn. Vi mistede en pige i 2012. Hun havde en kromosomfejl, og det blev opdaget meget sent, så jeg fødte før tid, og hun var død ved fødslen. Det var hårdt, siger Lone Hattesen, der dengang havde to børn og siden har fået to mere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I dag er det familien, der er Lone Hattesens førsteprioritet. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg tænkte, at det ikke skulle være det sidste, jeg oplevede, og så blev det til to mere, lyder det med et smil fra Lone, der har fået bearbejdet tabet.

– Hun hedder Cirkeline, fordi hun var så lille. Hun er en del af vores historie, men jeg har fået det placeret. Man får nogle slag over næsen, når man lever, og det gjorde vi der, fortæller Lone, der i dag prioriterer familien over alt andet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close