Robinson Ekspeditionen10. december 2013

Robinson 2013: Tumult og uvenskab

Det var tæt på klammeri, da Patrick Lønsmann og Behrad Moini mødtes til finalen på Robinson Ekspeditionen 2013.
Af af
Behrad Moini havde taget skandale-prinsessen Amalie Szigethy med til finalefest på Robinson Ekspeditionen 2013, men bidrog også selv til balladen.
Behrad Moini havde taget skandale-prinsessen Amalie Szigethy med til finalefest på Robinson Ekspeditionen 2013, men bidrog også selv til balladen.
 Foto: TV3.DK


Robinson Ekspeditionen 2013 er færdig for i år.

Venskaber er knyttet, men uvenskaber er så sandelig også opstået.

Det kom tydeligt til udtryk, da Patrick Lønsmann og Behrad Moini mødtes til finalefesten i Kødbyen i København.

Sidstnævnte ankom endda i selskab med smukke, men skandaleombruste Amalie Szigethy, så måske var det der, at inspirationen blev hentet.

Robinson-Patrick om trusler

Patrick Lønsmann og Behrad Moini har gentagne gange under ekspeditionen været i verbal infight, men da finaleafsnittet rullede over skærmen i SOHO Kontorhotel brød uvenskabet ud i lys lue, da alle jublede over Jeppe Hansens bedrifter.

"Du skal bare slet ikke røre ved mig", lød det, da de to herrer lidt tilfældigt kom tæt på hinanden under en af jubelscenerne.

Og bagefter var Patrick Lønsmann temmelig chokeret.

-Behrad er en fucking nar. Han skubber til mig og gav mig en albue i ansigtet. Han er et stort fjols og skylder en undskyldning, sagde Patrick Lønsmann, som efterfølgende ikke gad overvære, da Behrad arrangerede en ækel spisekonkurrence for Jakob Kjeldbjerg og resten af produktionen.

Jeppe fortjent Robinson-vinder

Til den officielle fest sluttede ved midnatstid, sørgede de to stridshaner i det hele taget for at undgå hinanden og holde behørig afstand.

De øvrige deltagere kunne dog ikke undgå at bemærke den tilspidsede situation mellem Patrick Lønsmann og Behrad Moini.

-Det bliver aldrig godt mellem de to.

Det er sådan noget ære-noget. Hvorfor får de ikke bare afgjort det en gang for alle, gnækkede Michael "Backer" og Mikkel Veien Saabo mellem bygerne af shots i baren.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/37c9b27e7a2d43038ca10e30294f4950.jpg


Patrick Lønsmann var ikke svær at hidse op, da talen faldt på Behrad Moini, men fik også hygget sig med søde fru Stella. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Julebabe: Blondie

Sponsoreret indhold