Robinson-Patrick: Rystet over trusler

Patrick Lønsmann er rystet over at blive lovet bank af en af de andre deltagere.

Patrick Lønsmann er rystet over at blive lovet bank af en af de andre deltagere.

Foto: Kaspar WenstrupFørst kaldte den ene den anden for en "forvokset baby".

Så svarede den anden med et hånligt brev over facebook.

Og nu er der så øretæver i luften mellem de to Robinson-kombetanter, Patrick Lønsmann og Behrad Moini.

- Patrick er og forbliver en taber. Jeg har lovet ham bank, hvis jeg ser ham, lød det fra Behrad Moini, og de trusler har i dén grad rystet Patrick Lønsmann.

- Behrad har gentagne gange ytret sig meget negativt i et par lukkede Facebook-grupper, hvor deltagere fra Robinson er gruppemedlemmer.
Desuden har han udtalt sig negativt på Seoghør.dk, hvor han bl.a. ytrer sig meget negativt om Jan Due, Mikael Ryttergaard, Cecilie og jeg.

- Jeg valgte derfor at skrive en besked ud i vores Facebook-forum om, hvorvidt vi ikke kunne lade være med at svine hinanden til - specielt i pressen, idet jeg synes, at vi skulle lade folk, der ikke har været deltagere i Robinson 2013, klare den del.

Robinson-ballade: Øretæver i luften

- Da Behrad også ytrede sig på Robinson Ekspeditionens Facebook-side, hvor han tilkendegav, at det var god karma, at de personer, som stemte ham ud, blev syge, var min grænse nået. Derfor valgte jeg at sende ham en privat besked på Facebook, som han reagerede meget voldsomt på. Han valgte at offentliggøre den.

- Hvad jeg skrev til ham, er jo offentligt kendt nu. Jeg skrev bl.a. noget om røvskæg. Behrad blev meget stødt over denne kommentar og valgte derfor at sende mig trusler på Facebook.

- Jeg var på tidspunktet, hvor jeg sendte ham beskeden, ikke bekendt med, at hans far er død. Jeg sendte kort tid efter en personlig undskyldning til Behrad for denne sætning, idet det aldrig kunne falde mig ind at tale dårligt om afdøde personer.

Ekspeditionens bedste babes

- Behrad ville dog ikke godtage denne undskyldning og valgte i stedet fortsat at sende trusler til mig. Jeg synes, det er meget ærgerligt, at han ikke vil godtage min undskyldning, og jeg er dybt rystet over de trusler, Behrad har sendt til mig, meddeler Patrick Lønsmann til seoghør.dk.

Læs det store interview med Patrick og hans kone Stella i det nye nummer af SE og HØR.

Robinson 2013: Se Dovne Roberts dobbeltgænger

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close