Styrtede 3 meter ned i Robinson: Nu risikerer han flere operationer

Casper faldt uheldigt og pådrog sig flere brud.

Casper faldt uheldigt og pådrog sig flere brud.

(Foto: TV3)

Årets ”Robinson Ekspedition” fik en brat afslutning for Casper.

I sæsonpremieren faldt den 25-årige fyr hele tre meter ned under en dyst – og han landede så uheldigt, at han pådrog sig flere brud.

Hans ene fod fik hele fire brud ved faldet – to i tåen og to midt i foden. Desuden pådrog han sig en skade i skulderen og et par voldsomt trykkede ribben.

Faldet har nu betydet, at Casper kan se frem til en – hvis ikke flere – operationer. Det fortæller han til SE og HØR.

- Foden skal opereres 9. oktober. Jeg skal have taget noget ud af storetåen. Knoglen buler meget kraftigt ud lige nu, hvilket betyder, at jeg ikke rigtig kan have sko på. Jeg har faktisk gået i H2O-klipklapper, siden jeg kom hjem, siger Casper til SE og HØR.

Han troede først, at det kun var tåen, der var brækket, men det viste sig altså, at der var flere brud.

- Foden blev ved med at falde mere og mere sammen, når jeg gik. Så jeg tog til egen lægen og fik en henvisning til et privathospital. Her fik jeg så at vide, at min fod var brækket fire steder. To steder i tåen og to steder op på midten af foden.

Foruden operationen i foden kan det måske også blive nødvendigt med en operation i skulderen. Under faldet rev han nemlig et ledbånd over i skulderen, og det kan på sigt blive nødvendigt at komme under kniven for at få fikset skaden.

Casper håber dog, at han kan undgå endnu en operation.

- Jeg har aftalt med lægerne på privathospitalet Aleris-Hamlet, at vi prøver at undgå en operation. Så jeg har fået en blokade i dag i skulderen, og så påbegynder jeg et seksugers forløb hos en kiropraktor og en fysioterapeut for at få skulderen rigtig på plads. Om seks ugers tid ved jeg, om jeg kan slippe for en operation.

Du kan se eller gense klippet, hvor Casper styrtede ned i klippet herunder:

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close