Robinson Ekspeditionen20. november 2017

Marlene løb med Robinson-trofæet: Det skal pengene bruges på

Det blev 41-årige Marlene Berardino, der mandag aften kunne løbe afsted med sejren i årets "Robinson Ekspeditionen". Dermed blev hun 500.000 kroner rigere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/finale_19.jpg
 Foto: TV3

Efter 13 uger blev årets udgave af "Robinson Ekspeditionen" her til aften afgjort, og det blev 41-årige Marlene Berardino fra København, der kunne løbe afsted med trofæet foran Bjørn og Isabella, som hun stod overfor i finalen.

Inden havde både Endri og Mads måttet se sig slået ud af årets ekspedition lige inden finalen. Endri røg, da han tabte dysten om at spise ulækre specialiteter, mens Mads måtte forlade ekspeditionen, da han tabte den allersidste dødskamp mod Bjørn.

Den nykårede Robinson-vinder, ved da også godt, hvad hun skal bruge de mange penge på.

- De skal bruges på oplevelser. De skal bruges på rejser, fortæller Marlene til SE og HØR.

Marlenes nærmeste kommer også til at mærke, at hun er løbet afsted med den store pengepræmie.

Vinderen skal nemlig ikke ud og rejse alene.

- Jeg vil gerne give mine to dejlige veninder, som lige er blevet gift, en bryllupsrejse. De ved bare ikke endnu, at jeg skal med. Men jeg håber ikke, at det gør noget, de har ikke rigtigt noget valg, siger Marlene. Venindernes bryllupsrejse kommer til at gå til Bali.

Også Marlenes datter Ellie kommer til at komme på tur med mor, ligesom Marlene også skal på tøsetur med sin egen mor.

- Vi skal lidt rundt i Caribien, håber jeg. Sådan noget Isle-hopping. Og så vil jeg gerne tage min dejlige mor med til New York, fortæller Marlene.

Du kan se video med Robinson-vinderen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

En ekspedition med skandaler

Årets udgave af "Robinson Ekspeditionen" har bestemt ikke været uden skandaler.

Først blev de to veteraner Backer og Mathias Lynge smidt ud af ekspeditionen, da de havde brudt reglerne.

De to gutter havde været ovre på den anden side af øen, hvor de havde besøgt en lokal landsby. Det fik altså ekspeditionslederen Jakob Kjeldbjerg til at smide Backer og Mathias ud. - Jeg synes næsten, det vildeste er, at de tilsyneladende er så dumme, at de tror, at jeg ikke finder ud af det. Så kære venner: Jeg beklager dybt, at jeg har taget de to tabere med, og nu skal I slippe for dem. Forsvind, sagde han til de to veteraner, som måtte sige farvel til holdkammeraterne. Senere kom det frem, at veteranerne var utilfredse med, at de ikke alle havde fået det samme beløb for deres medvirken.

Mathias Lynge fik 36.000 kroner, Tina fik 40.000 kroner, mens Backer, Tammaro og Ditte alle måtte tage til takke med 10.000 kroner.

Ifølge Michael Backer, så havde han fået at vide af produktionen, at alle fem veteraner ville få det samme beløb for deres deltagelse.

- De sagde ordret til mig, at alle veteraner ville få nøjagtig det samme for at stille op. Men da vi sidder sammen i flyet på vej derned, er der to, som har fået at vide, at de ikke må snakke honorar med de andre. Det betyder jo, at produktionen og TV3 godt ved, at de har noget at skjule, siger Michael Backer til Ekstra Bladet.

Men ville Robinson-veteranerne gøre det igen? Det kan du høre i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold