Robinson Ekspeditionen18. september 2017

Mathias og Backer smidt ud af Robinson: Vi vidste, vi ville få sparket

De to veteraner blev kylet ud af ekspeditionen i aftenens udsendelse, efter at de igen havde brudt reglerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_98.jpg
 Foto: TV3

Det blev et dramatisk farvel til Mathias Lynge og Michael Backer i TV3-programmet "Robinson Ekspeditionen".

I aftenens afsnit blev de to veteraner nemlig smidt ud af programmet, fordi de havde brudt reglerne og været ovre på den anden side af øen.

- Jeg synes næsten, det vildeste er, at de tilsyneladende er så dumme, at de tror, at jeg ikke finder ud af det, lød det i programmet fra værten Jakob Kjeldberg.

- Så kære venner: Jeg beklager dybt, at jeg har taget de to tabere med, og nu skal I slippe for dem. Forsvind, sagde han til de to veteraner, som måtte sige farvel til holdkammeraterne.

Det kom ikke som den store overraskelse for Mathias og Backer, at de blev smidt ud efter deres "eventyr".

Det fremgår af et langt opslag, som de har delt på Facebook og sendt til SE og HØR.

- Vores lyst til deres (Robinson-produktionens, red.) game var død, og da vi tog af sted, var vi jo begge klar over, at når det blev opdaget, ville vi få sparket. Men what ever? skriver de.

Mathias og Backer fortæller, at der var en masse uoverensstemmelser mellem dem og produktionen. Samtidig følte de sig som "objekter", der skulle "bruges til at få seere til deres tv-program".

- Så mister man helt ærligt gnisten. Det gider vi ikke finde os i. Ja, vi ved udmærket godt, at det er tv. At det er hele formålet at lave tv. Men samtidig skal det være et samarbejde mellem os deltagere og produktionen, skriver de i opslaget.

- Vi ville have Andreas tilbage, så han kunne få sit eventyr. Så kunne de smide os ud til fordel for ham. Men det var de bestemt ikke interesserede i. Igen - seertal, uddyber de nu tidligere Robinson-deltagere.

Du kan læse hele Mathias og Backers fulde forklaring - og læse om turen, der fik dem sendt hjem - herunder:

Det var ikke første gang, at Mathias Lynge og Michael Backer ikke fulgte reglerne i det populære TV3-program.

Tidligere vakte det nemlig opsigt, da de to veteraner sammen med Andreas havde krydset øen og tigget sig til fisk hos de lokale fiskere.

Dengang blev Andreas efterfølgende sendt hjem.

Efterfølgende sagde Mathias Lynge til SE og HØR, at de andre også burde være blevet straffet.

SE og HØR har været i kontakt med Mathias Lynge, som fortæller, at han ikke ønsker at medvirke i et interview om sit og Backers exit fra Robinson Ekspeditionen.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra TV3 til Mathias' og Backers opdatering.

Sponsoreret indhold