Robinson Ekspeditionen6. november 2017

Så lidt fik "Robinson"-veteranerne for deres deltagelse

Der var ikke mange penge på spil for veteranerne i dette års udgave af "Robinson Ekspeditionen", og de fik ikke alle det samme beløb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robinsonvet.jpg
 Foto: TV3

"Robinson Ekspeditionen" lakker mod enden, og om bare to uger er der fundet en vinder af årets ekspedition.

Selvom det stadig ikke er til at sige, hvem der løber afsted med præmien, så er en ting dog sikkert: Det bliver ikke en af de fem veteraner, der løber afsted med præmien.

De har nemlig alle forladt ekspeditionen - Nogle frivilligt, andre ved at blive smidt ud.

Men hvad har de fem veteraner fået for deres deltagelse i årets ekspedition? Det har Ekstra Bladet fundet frem til.

Og det var bestemt ikke mange penge, de fem veteraner kunne tage med hjem fra Filipinerne, skriver avisen.

Mathias Lynge fik 36.000 kroner, Tina fik 40.000 kroner, mens Backer, Tammaro og Ditte alle måtte tage til takke med 10.000 kroner.

Ifølge Michael Backer, så havde han fået at vide af produktionen, at alle fem veteraner ville få det samme beløb for deres deltagelse.

- De sagde ordret til mig, at alle veteraner ville få nøjagtig det samme for at stille op. Men da vi sidder sammen i flyet på vej derned, er der to, som har fået at vide, at de ikke må snakke honorar med de andre. Det betyder jo, at produktionen og TV3 godt ved, at de har noget at skjule, siger Michael Backer til Ekstra Bladet.

Mathias Lynge, der altså var en af dem, der fik mest for sin deltagelse, fortæller, at det skabte en dårlig stemning fra start.

- Jeg fik jo også at vide, at jeg var den, der fik mest, men det kunne jeg så forstå, at jeg ikke var. Det handler ikke om pengene, der er bare dårlig stemning fra start, når man finder ud af, at man er blevet løjet for på vejen derned, siger han til Ekstra Bladet.

Ville veteranerne gøre det igen?

Veteranerne i "Robinson Ekspeditionen" fortalte for et par uger siden til SE og HØR, hvorvidt de havde lyst til at tage turen endnu en gang, og det var der meget blandede meninger.

- Jeg ville helt klart gøre det igen, hvis jeg fik tilbuddet. Jeg er klar, fortalte Tammaro til SE og HØR, og det er hun faktisk den eneste af veteranerne, der siger uden forbehold.

Hun føler nemlig slet ikke, at hun er færdig med "Robinson Ekspeditionen".

- Jeg bliver aldrig færdig med Robinson. Min krop skal være færdig med Robinson, før jeg stopper, siger Tammaro.

Også Ditte kunne godt være klar til en tur mere, men det sker kun på én betingelse.

- Hvis jeg nogensinde får muligheden igen, så tror jeg, jeg er halvskindød, og så skal det i hvert fald være sammen med min datter, siger Ditte, der altså gerne tager en tur mere.

Anderledes står det dog til med Tina og Backer.

Ingen af dem kan nemlig se sig vende tilbage til "Robinson Ekspeditionen".

- Nu har jeg prøvet det. Og det er pissefedt. Og folk skal bare gøre det. Men jeg har fået mine chancer nu, siger Backer. Det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at Michael Backer ville få chancen for at vende tilbage til "Robinson Ekspeditionen". Som de fleste nok allerede ved, så blev han nemlig smidt ud af programmet, da han sammen med Mathias havde forladt lejren for at tage på eventyr på øen.

For Tina er "Robinson Ekspeditionen" et afsluttet kapitel, da hun føler, at hun har fået det ud af det, som hun ønskede.

- Men det er det der med at komme ud og udfordrer sig selv. Komme ud over stepperne, og ud af sin comfortzone. Det har jeg prøvet nu med Robinson, så det har jeg ikke brug for mere, siger Tina.

Se video med Tammaro, Tina, Backer og Ditte herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold