Robinson Ekspeditionen7. oktober 2019

Louise Camilla taler ud: Derfor forlod jeg "Robinson"

I aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen" blev der smidt lidt af en bombe, da stærke Louise Camilla valgte at trække sig. Nu forklarer den veltrænede godte, hvorfor hun valgte at forlade programmet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/louise_camilla.jpg
 (Foto: TV3)

Louise Camilla valgte til aftenens øråd i "Robinson Ekspeditionen" at trække sig fra programmet. Nu åbner hun op for årsagen til det overraskende exit.

For den blonde brystbombe havde indtil nu i ekspeditionen set stærk ud i både fysiske dyster og i det taktiske spil, der hersker på øen. Men hun følte sig ikke glad.

- Det er svært at sige, men det er en følelse, jeg kunne mærke, og jeg kender jo mig selv ret godt efterhånden, og jeg ved, at jeg skal lytte til mig selv, fortæller Louise Camilla over telefonen til SE og HØR og fortsætter:

- Det var ikke en beslutning, jeg tog fra den ene dag til den anden. Jeg gav det en uges tid for lige at mærke efter. Hovedet kan jo godt spille en et pus, når man er sulten og træt, og det er hårdt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landing_5.jpg
 Foto: TV3

Louise Camilla, der til daglig er personlig træner, var fra start til slut en af de stærkeste i "Robinson" (Foto: TV3)

Selv om den veltrænede godte brugte en uge på at overveje sin beslutning om at forlade "Robinson", så var hun ikke i tvivl om, at hendes gejst var forsvundet.

- Jeg havde mistet gejsten, og det sjove var bare gået af det for mig. Og efter den her uge, hvor jeg havde tænkt det hele godt i gennem, ville jeg heller ikke tage pladsen fra en af mine holdkammerater, som stadig havde gejsten og ville det 100 procent, lyder det fra tv-kendissen, som til daglig arbejde som personlig træner.

Selv om Louise Camilla er blevet mødt med en masse støtte fra hendes mange følgere på Instagram, så har hun ikke fortrudt det valg, hun tog på øen.

- Jeg har slet ikke fortrudt det. Det, der rører mig nu, er at se alle de folk, der sidder og ser med og hepper på en. Det er ikke noget man tænker over, når man er på øen. Men det er jeg rørt over, og jeg er selvfølgelig meget ked af at skuffe dem, der har heppet på mig, siger Louise Camilla.

Reality-baben, som er kærester med "Ex on the Beach"-fyren Morten Kjeldsen, har dog fået smag for at lave fjernsyn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_kjeldsen.png
 Foto: Discovery

Louise Camilla har scoret sig noget af et tv-skår i Morten Kjeldsen, som var med i den første sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Discovery)

- Jeg vil rigtig gerne lave mere tv, det er helt sikkert. Der er dog ikke lige noget på tegnebrættet lige nu. Jeg har tænkt, at sådan noget som ”Til middag hos” kunne være rigtig sjovt, griner Louise Camilla.

Hvis du ikke kan få nok af Louise Camilla, så har hun annoceret, at hun har tænkt sig at gå live på sin Instagram-profil, hvor du kan få svar på dit spørgsmål til "Robinson"-kvitteren.

Her kan du se og høre Morten fortælle om sit forhold til Louise Camilla for første gang:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold