Robinson Ekspeditionen30. september 2019

Efter 19 hårde dage i ”Robinson”: Så meget tabte Guldberg sig

”Robinson Ekspeditionens” altid glade og smilende Guldberg måtte i aften forlade årets ekspedition, da der blev lavet nye hold – og hun ikke blev valgt. SE og HØR har fået en snak med deltageren om, hvordan det var at forlade øen – og hvordan eventyret satte sine spor hos hende

På øen smilede hun altid – og humøret var heller aldrig i bund, selv om hun og hendes holdkammerater blev presset til det yderste.

Og da Guldberg i aften måtte forlade årets ”Robinson Ekspedition”, var smilet der da også stadig. For selv om det var hårdt at forlade øen, var Guldberg alligevel stolt over, hvad hun havde opnået.

SE og HØR har taget en snak med deltageren om, hvordan det var at forlade øen – og hvordan eventyret satte sine spor på hendes krop:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/guldberg_0.jpg
 (Foto: TV3)

Guldberg var kæmpe fan af "Robinson" og havde længe drømt om at være med. I aften sluttede hendes eventyr dog. Foto: TV3

- Det var et meget mere følelsesladet afsnit, end jeg havde regnet med. Det var et super godt afsnit, og jeg er super glad for de ord, jeg fik med af Kjeldbjerg. Jeg havde helt glemt, hvor positive de ord var, fortæller Guldberg til SE og HØR.

Hun måtte forlade ekspeditionen i aftenens afsnit, da vært Jakob Kjeldbjerg proklamerede, at der skulle laves nye hold. Her blev Maria og Heidi første- og anden-vælger i klassisk skolegårdsstil – og det betød i sidste ende, at Guldberg ikke blev valgt, men i stedet sendt hjem.

- Jeg havde ikke regnet med, at det var sådan, jeg ville ryge. De (Maria og Heidi, red.) havde kun set, at jeg havde gået i eksil, og at jeg ikke havde deltaget i alle dyste. De har ikke set mine gode sider, så jeg vidste godt, at jeg var udsat, fortæller Guldberg til SE og HØR, inden hun tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-09-30_kl._16.58.21.png
 (Foto: TV3)

Selv om smilet stadig var at finde hos Guldberg efter hendes exit, var hun også ked af det. Foto: TV3

- Det var en ok måde at forlade det på. Jeg tog det ikke så personligt, fordi det ikke var nogen, der var rigtig tæt på mig, der valgte mig ude. Så det er jeg rigtig taknemmelig for.

- Der var ikke tale om backstabbing eller et forfærdeligt Øråd. Så det var en fin måde at forlade det på, når det nu skulle være, siger Guldberg, der ikke fortryder et eneste sekund af sit eventyr.

- Det har været et helt fantastisk eventyr, og jeg har stadig ikke fortrudt noget af det.

- Jeg havde virkelig forberedt mig godt, men man kan aldrig forberede sig på, hvor hårdt det egentlig bliver. Det var pisse hårdt. Men det var ikke så slemt alligevel – der var rigtig mange dejlige stunder, og vi var gode til at værne om hinanden på holdet. Og det var med til at gøre, at det var rigtig rart, fortæller Guldberg.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-09-30_kl._16.58.37.png
 (Foto: TV3)

Valget til sidst stod mellem Guldberg og Henrik. Henrik blev valgt, og dermed røg Guldberg ud. Foto: TV3

Manglen på mad satte dog sit tydelige præg. Guldberg nåede at være 19 dage på øen – og i den periode fik hun ikke meget at spise. Hun tabte sig således 7,7 kilo i løbet af de knap tre uger.

- Jeg var voldsomt tilfreds med det vægttab, lyder det med et grin fra Guldberg, inden hun tilføjer:

- Jeg kunne ikke angribe en buffet bagefter. Jeg startede med lidt fuglebidder og spiste kun lidt ad gangen.

- Hånden på hjertet: da jeg fik McDonald’s første gang, troede jeg, jeg skulle dø. Jeg var virkelig overforspist, lyder det grinende fra Guldberg.

Sponsoreret indhold