Robinson Ekspeditionen13. november 2017

Flemming ude af "Robinson": Jeg lavede en kæmpe brøler

Flemming blev stemt ud med et brag, men hvad man ikke ser i programmet, er, at Flemming faktisk havde en ekstra chance for overlevelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flemming_robinson.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af Robinson Ekspeditionen var det Flemming, der måtte sige farvel, efter de andre stemte ham ud i ørådet.

Hvad man ikke ser i afsnittet er, at deltagerne har haft mulighed for at finde en talisman, som var gemt på øen, og som ville sikre en fredning i ørådet.

Derfor følte Flemming, at han havde en sidste mulighed for at sikre sin egen overlevelse, men desværre var der ingen, der fandt talismanen. Og det er formentlig også derfor, TV3 har valgt at klippe episoden ud.

- Jeg var egentlig ikke overrasket. Jeg havde lugtet lunten, da vi går og søger efter talismanen, fortæller Flemming til SE og HØR efter sit exit.

Men Flemming var ikke kun ærgerlig over at ryge ud, han lavede ifølge ham selv også en kæmpe brøler, inden de skulle i ørådet.

- Jeg var ret ærgerlig allerede, da vi ledte efter talismanen, fordi jeg vidste nærmest, at jeg ville ryge ud, hvis jeg ikke fandt den, lyder det.

Bjørn gav nemlig ubevidst Flemming et lille hint om, at de ville stemme ham ud allerede inden ørådet.

- Bjørn siger til mig, at det var vigtigt for ham at vide, om jeg fandt den, eller om jeg havde den, så allerede der var jeg klar over, at han nok ville stemme på mig, fortæller Flemming.

Det kunne faktisk have givet Flemming en chance og hjulpet ham videre, men det opdager han først i bagklogskabens lys.

- Der laver jeg simpelthen en tanketorsk, da jeg fortæller Bjørn, at jeg ikke har fundet den.

- Havde jeg bare sagt "Jamen den har gravet ned, så ingen kan tage den fra mig". Det kunne jeg jo nemt have sagt, og så ville de måske ikke spilde deres stemmer på mig, ærger Flemming sig efterfølgende.

Se klippet, hvor Flemming ryger ud, herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold