Robinson Ekspeditionen9. oktober 2017

"Robinson"-Jesper: Jeg var ikke værdig

Jesper følte ikke, at han var værdig til at fortsætte i "Robinson Ekspeditionen", og derfor valgte han her til aften at sige stop og forlade øen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dcdskamp_23.jpg
 Foto: TV3

"Robinson Ekspeditionen" blev en deltager fattigere, da Jesper her til aften valgte at forlade konkurrencen af egen fri vilje.

Det gjorde han, da han havde tabt dødskampen til Endri.

- Det var en selverkendelse, at jeg valgte at stoppe, fordi jeg ikke syntes, at jeg var værdig, fortæller Jesper til SE og HØR.

Den unge gut havde en gang tidligere i årets "Robinson Ekspeditionen" været i en dødskamp, hvor han rent faktisk tabte, men blev reddet ved, at veteranen Tina valgte at forlade programmet frivilligt.

I dag synes Jesper stadig, at det var det rigtige, at han valgte at trække sig.

- Jeg følte, at det var en god afslutning på det, jeg kalder min egen ekspedition, fortæller Jesper, der også slår fast, at han sagtens ville have kunnet fortsætte, hvis det var.

Samtidig fortæller han også, at han ikke fortryder, at han valgte at forlade ekspeditionen frivilligt.

- Jeg vil ikke fortryde noget i mit liv. Men den vil altid sidde i mig og være ærgerlig, fortæller Jesper.

Du kan se, hvordan det så ud, da Jesper trak sig, i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Selvom Jesper altså ikke gik hele vejen og tog trofæet med hjem, så er han dog ikke sikker på, at han ville give det et forsøg mere, hvis han fik muligheden.

- Jeg ved det sgu ikke, for jeg har fået det ud af det, som jeg tror, jeg skulle. Men lad os se, om de tager kontakt, så ville jeg da overveje det, fortæller Jesper.

Udover Jesper valgte Pernille også at forlade "Robinson Ekspeditionen" her til aften. Det gjorde hun, da hun byttede plads med Marlene, der ellers stod til at være den, der skulle forlade "Robinson Ekspeditionen".

Sponsoreret indhold