Hollywood4. april 2018

Rob vil have fuld forældremyndighed efter Chyna går amok foran Dream

Et nyt kapitel i historien om Rob Kardashian og Blac Chyna kan nu skrives. Rob vil nemlig have fuld forældremyndighed over Dream, efter Blac Chyna gik amok foran datteren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3362751.jpg
 Foto: All Over

Rob Kardashian er slet ikke glad for Blac Chyna for tiden.

Faktisk er han så gal på sin ekskæreste, at han nu vil forsøge at få den fulde forældremyndighed over datteren Dream Kardashian.

Det skriver E!News.

Det sker, efter Blac Chyna i søndags kom op at slås med en anden kvinde i forlystelsesparken Six Flags Magic Mountain i Californien.

Her endte Chyna med at blive smidt ud af forlystelsesparken, da hun havde slået ud efter den anden kvinde med en legetøjsbil.

Chyna har efterfølgende undskyldt sin opførsel. Det gjorde hun på sin InstaStory.

- Det er hårdt nok at være berømt, men når nogen føler det er i orden, at røre dit barn, så er det en helt anden historie. Jeg går ikke ind for vold, og jeg er ikke en voldelig person, men skud ud til alle de fantastiske mødre, der vil beskytte deres børn for enhver pris, skrev Chyna i sin undskyldning.

Det er åbenbart ikke nok til at få Robs blod til at køle ned.

- Rob er rasende på Chyna for at udsætte Dream for fare. Han har planer om at få den fulde forældremyndighed over Dream. Han håber, at en dommer vil kunne se, at han kun vil det bedste for Dream, og at han sætter hendes sikkerhed øverst, fortæller en kilde til E!News.

Rob og Chyna blev tilbage i september enige om, hvordan de skulle dele forældremyndigheden over datteren Dream.

- At Rob og Chyna arbejder sammen er i bedste interesse for deres datter, og det har også løst deres personlige problemer, fortalte Robs advokat Robert Shapiro i en pressemeddelelse tilbage i september. Nu ser det altså ud til, at parrets forhold igen er tilbage hvor det var, før de fandt ud af at dele forældremyndigheden over Dream.

Hvis Rob og Chyna igen skal mødes i retten for at diskutere forældremyndighedsspørgsmålet, så bliver det ikke det eneste, som de skal i retten om i løbet af i år. Blac Chyna har nemlig sagsøgte store dele af Kardashian-familien, og det forventes at den retssag kommer til at blive berammet senere på året.

Sådan startede det hele

Blac Chyna og Rob Kardashians dramatiske forhold kulminerede den 5. juli, da Rob Kardashian spredte hævnporno af Chyna udover de sociale medier.

Det udviklede sig til en sag i retten, hvor Blac Chyna fik rettens ord for, at Rob ikke må nærme sig hende.

Samtidig anklagede hun sin tidligere forlovede for hustruvold.

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, har Chyna fortalt om episoden med Rob.

I forbindelse med, at Chyna og Rob fik afklaret spørgsmålet om forældremyndigheden valgte Chyna også at trække sine anklager om hustruvold tilbage.

Du kan se flere billeder af Chyna og Rob i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold