Hollywood12. september 2017

Rob Kardashian synes Blac Chyna er ond

Mere end to måneder efter, at Rob Kardashian delte hævnporno af ekskæresten Blac Chyna, har parret stadig ikke fundet ud af, hvordan forældremyndigheden over datteren Dream skal være. Det tidligere kærestepar skal mødes i retten i næste uge
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.18951611.jpg
 Foto: All Over

Rob Kardashian og Blac Chyna skal mødes i retten i næste uge, og noget tyder på, at det ikke kommer til at være alt for kønt.

Rob skulle nemlig være ekstremt vred på Chyna, det skriver People.

Ifølge en kilde, som det amerikanske ugeblad har talt med, så afskyr Rob sin ekskæreste Blac Chyna. Han synes, at hun er ond. Men for datterens skyld, så forsøger han at forholde sig roligt.

Kilden fortæller også, at Robs familie håber og beder til, at han kan forholde sig i ro frem til retssagen, da de ikke orker, at han skal rode sig ud i flere problemer før retssagen, der begynder den 18. september.

Når parret i næste uge mødes i retten, så er det for at finde ud af, hvordan de skal dele samværet med datteren Dream. Indtil videre har Blac Chyna haft den fylde forældremyndighed, mens Rob har haft samkvem med datteren.

I august var det fremme, at Rob og Blac havde udskudt turen i retten. Her var begrundelsen, at de prøvede at finde en løsning uden at skulle i retten, men det er altså ikke lykkedes.

Blac Chyna har tidligere fået rettens ord for, at Rob Kardashian ikke må nærme sig hende. Men selvom de to ikke kan komme i nærheden af hinanden, så deler de altså fortsat forældremyndigheden over datteren Dream.

Det skulle indtil nu være gået gnidningsfrit, det fortalte en kilde til US Weekly tilbage i august.

- De klarer det godt i forhold til planlægning. De deler tiden med hende imellem sig baseret på deres personlige skemaer. De har to barnepiger, så det gør det også meget nemt. En barnepige er sammen med Dream 100% af tiden, også når hun sover, fortalte kilden til det amerikanske ugeblad.

Chyna anklager Rob for hustruvold

Samtidig med, at de har kæmpet om forældremyndigheden over Dream, så har Chyna også anklaget sin tidligere forlovede for hustruvold.

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, har Chyna fortalt om episoden med Rob. Det er dog ikke alle, der er sikre på, at Chyna er så uskyldig, som hun får fremstillet sig selv. Hendes ekskæreste Pilot Jones fortalte nemlig for et par måneder siden, at hun er en mester, når det kommer til manipulation.

- Det faktum, at hun prøvede at intimidere mig via de sociale medier, føler jeg ikke er okay. De her sociale medier bliver brugt til at chikanere folk. Jeg blev outed(skubbet ud af skabet, red.) på de sociale medier. Jeg tænker, at det var en anden af hendes geniale manipulationer. Hun er en mester i manipulation, fortalte Pilot Jones, der siden har taget sagen op med Chynas advokat.

Parret mødes som sagt i retten den 18. september. Når de mødes i retten, har Rob allieret sig med advokaten Robert Shapiro, der var med til at få O.J. Simpson frikendt tilbage i 90'erne.

Du kan se flere billeder af Rob og Chyna i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold