Religions-clash i "Bachelor": Vil ateistiske Casper have en religiøs mor til sine børn?

Casper Berthelsen er en af de der mænd, der som en anden politiker siger alt "det rigtige". Det er også tilfældet i "Bachelor", hvor den tidligere kaptajn gør meget ud af at være åben over for alle de bejlende kvinders forskellige sider.

Den tilgang bliver sat på prøve i tirsdagens afsnit, hvor et tungere emne kommer på bordet under en privat samtale mellem Casper Berthelsen og skønhedsdronningen Michaela.

Michaela er nemlig kristen, og det har hun endelig tænkt sig at fortælle manden, hun dater, da det er en stor del af hendes liv. Hun fortæller blandt andet, at hun læser i biblen for at blive guidet gennem livet, og nu vil hun høre, om bacheloren også er troende.

Det er han ikke. Faktisk fortæller Casper Berthelsen, at han er ateist, og at han ikke tror på noget, før det er bevist.

Men kan den attraktive ungkarl forestille sig at stifte familie med en kvinde, der er religiøs?

- Det kan jeg godt, det er ikke en dealbreaker for mig, at min kæreste er troende, fortæller Casper Berthelsen til SE og HØR.

- Det handler om forventningsafstemning. Jeg er ikke afvisende over for ret meget generelt. Jeg er ikke taget til Rhodos (hvor "Bachelor" blev optaget, red.) for at finde en bestemt type kvinde, som opfylder en række krav.

Casper Berthelsen, der er 33 år, leder selvfølgelig efter kærligheden, men han drømmer også om at finde den eneste ene, som han på sigt kan stifte familie med.

Men ville du kunne få børn med en kvinde, der vil opdrage dem religiøst?

- Jeg vil møde en, jeg har god kemi med og kan få følelser for og blive forelsket i. Det er fint, hvis hun har andre holdninger, men værdier og principper er vigtige. De skal være rimelig ens, siger bacheloren.

Casper Berthelsen mener, at han altid vil kunne tale om forskellighederne med den kommende mor til hans børn, så de får talt alt igennem, før de finder ud af, om de skal stifte familie sammen.

Han ser det også som en fordel, at Michaela er anderledes end han selv.

- Forskelligheder er fedt. Hvis min kæreste kan give mig nogle nye input, udvide mit perspektiv og lære mig noget nyt, så er det megafedt, forklarer han og fortsætter:

- Jeg vil godt være ærlig og sige, at jeg har et godt øje til Michaela og synes, hun er en af dem, der har potentiale. Jeg synes, hun har en fantastisk udstråling og er meget initiativrig.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Casper Berthelsen blev betaget af Michaela fra første afsnit, hvor hun fik hans allerførste rose. Foto: Lotta Lemche/TV 2

At Michaela dyrker kristendommen, beder aftenbøn og læser i biblen er altså ingen hindring for den ateistiske singlemand.

- Jeg respekterer det fuldt ud. Det er en del af pakken. Mennesker er jo forskellige, og det ville være kedeligt, hvis jeg fandt en tro kopi af mig selv. Jeg synes også, det er vigtigt, at der er et modspil. Man skal ikke være enige om alt og have fælles holdning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close