Reality 25. december 2021

Realitystjerner afslører: Mit livs værste gave

Vi har spurgt en række realitystjerner om den værste gave, de nogensinde har givet eller modtaget.
Foto: Lotta Lemche / TV 2, Hanne Juul, Dan Mariegaard, Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Nynne Larsen: Den "fedeste webshop ever"

Foto: Dan Mariegaard

Nynne Larsen har blandt andet medvirket i "Divaer i junglen". Foto: Dan Mariegaard

Nynne Larsens management er ejet af to kvinder, og den ene af dem har denne jul fået en noget bedre gave en den anden.

Den anden får nemlig en af de gyseligste bluser, Nynne i sit liv har set.

- Hun havde for et stykke tid siden forsøgt at få mig til at lave et samarbejde med en "megafed webshop", og jeg syntes, det var så grimt. Hun blev ved med at fortælle mig, hvor fedt deres tøj var, så nu har jeg givet hende en smukt indpakket, virkelig grim, blomstret trøje fra "Danmarks fedeste webshop", fortæller Nynne Larsen.

- Folk tør generelt ikke tage pis på mig, fordi jeg er the prank master, fortsætter tv-personligheden, der også har præsteret ikke at give sin søster Sif en gave, fordi hun "ikke ønskede sig noget". Siden har søsteren altid afleveret en ønskeseddel.

SY LEE: Glædelig jul! Her er et gavekort til at få suget dine svedkirtler

Foto: Hanne Juul

Sy Lee stiftede vi første gang bekendtskab med i "Fristet". Foto: Hanne Juul

- Den værste julegave, jeg har givet, er et gavekort til en svedkirtelsugningsbehandling til en tv-kollega, fortæller Sy Lee, og det er nok også de færreste, der ville tage dén som et kompliment.

- Den værste gave, jeg har fået gennem årene er et gavekort til Dalle Valle. Jeg blev forarget og rasende over den gave!

Matilde Neuvonen: En spillertrøje til fodboldhaderen

Matilde Neuvonen. Foto: "De dyre piger"

- Det værste, jeg nogensinde har fået, er en Manchester United-trøje af min ekskæreste, siger Matilde Neuvonen, som vi i år har stiftet bekendtskab med i DR-programmet "De dyre piger".

- Jeg går virkelig ikke op i fodbold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Lindbjerg: Græd over Aqua

Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Rasmus Lindbjerg i "Prince Charming". Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

- Der er jo altid de obligatoriske sokker og underbukser. Derudover mente min farmor, at jeg havde samme stil, fra jeg var 15 til 20 år, så der var nogle lidt funky T-shirts, der skulle byttes, indleder Rasmus Lindebjerg, der i år kom på skærmen i "Prince Charming".

- Men en oplevelse, der står ud i min hukommelse, er da jeg som barn pakker en Aqua-CD ud og bare bliver ulykkelig over det. Aqua var åbenbart ikke min ting dengang, men jeg begyndte at græde foran gæsterne og løb hulkende ud i køkkenet, indtil mine forældre kom og sagde, at jeg skulle tage mig sammen, da gæsterne, der havde givet mig gaven, sad i stuen.

En erstatningskæreste til Cecilie Harder

Foto: Søren Lamberth

Cecilie Harder er kendt fra "Ex on the beach". Foto: Søren Lamberth

Cecilie Harder har både "givet" og modtaget en lettere trist gave til jul ...

- Det har altid været min søster, der har stået for gaverne. Og et år resulterede det i, at vi alle sidder juleaften og har glemt alt om, at nogen skulle være ansvarlig for hendes gave. Det var nok den værste gave nogensinde, fortæller Only Fans-modellen.

Hendes bedsteforældre har valgt kun at give gaver til de børnebørn, der stadig er under 18 år.

- Men for et par år siden fik jeg alligevel en bamse af dem med ordene: "Vi giver jo ikke julegaver til dig længere, men du er den eneste af de voksne, der ikke har en kæreste, så nu har vi købt en til dig".

- Mange tak for at pointere mit kærlighedsliv.

Casper Berthelsen: En pinlig ungkarletid for "Bacheloren"

Foto: Mikael Rieck

Casper Berthelsen har siden "Bachelor" fundet kærligheden med sin tidligere kollega fra Forsvaret, Sarah Jessica Jeppesen, som han har været kærester med i fire måneder. Foto: Mikael Rieck

Den nu optagede "Bachelor" har fødselsdag 24. december, og det udnyttede gymnasievennerne til fulde, da den unge Casper rundede 18 år.

I Berthelsen-familien skiftes man til at åbne gaverne juleaften, så alle kan se, hvad man får, og det var således en noget pinlig affære, da tv-stjernen pakkede en fræk overraskelse op foran samtlige familiemedlemmer.

- Først læste jeg kortet højt, som var rigtig sødt. Der stod: "Vi støtter dig og står bag dig, og derfor får du denne førstehjælpskasse, der kan hjælpe med de udfordringer, du vil møde i livet. Blandt andet med værktøjer til at få kærlighedslivet til at fungere", fortæller Casper Berthelsen.

Men da teenagefyren åbnede førstehjælpskassen, blev han straks knaldrød i ansigtet.

- Øverst lå der en 10-pak med magnum-kondomer, et gammeldags pornoblad og en glidecreme. Det var megapinligt. Og jeg fangede da også min bedstemors forargede blik, husker Casper.

- Det er både den sjoveste og den værste gave, jeg har fået. Og mine kammerater var også flade af grin, da jeg fortalte om udpakningen.

Sponsoreret indhold