Realitystjerne med i "Luksusfælden": Mads Niebur er talblind

Mads Niebur i \

Mads Niebur i "Paradise Hotel" 2015

Foto: NENT

Mads Niebur bor i Albertslund i en etværelses lejlighed. Efter sin medvirken i ”Paradise Hotel” og ”Ex on the beach” har han i nogle år levet uden for realityverdenen.

Han arbejder som vagt om natten og streamer også på Twitch, mens han spiller ”World of Warcraft”. Så egentlig er der godt styr på det – bortset lige fra to lån, han gerne vil have overblik over.

- Jeg meldte mig til ”Luksusfælden”, fordi jeg har to dumme ekspreslån og har levet med meget fart på engang. Så lige før juli, hvor jeg fyldte 30 år, tænkte jeg: ”Nu skal jeg have styr på det”. Jeg er lidt talblind i forvejen, så jeg kunne godt bruge noget hjælp, siger han til SE og HØR.

Mads Niebur har også en dyr hobby: En motorcykel. Han kører nogle gange i ti timer på en dag, så der er mange udgifter forbundet med det, der også er hans store frihed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mads Niebur i \

I ugens "Luksusfælden" kunne man i teaseren for næste afsnit se, at Mads Niebur er med på tirsdag. Foto: NENT

Mads Niebur har selv meldt sig til ”Luksusfælden”, hvorimod han blev kontaktet både til ”Paradise Hotel” og ”Ex on the beach”.

- Jeg vil gerne have noget struktur og lave et bduget, som andre nok hurtigt kan lave på et stykke papir. Jeg har lidt ADHD, så tingene flyver hurtigt rundt oppe i mit hoved. Min storebror gav mig det sidste skub og sagde, at ”Luksusfælden” sikkert kan hjælpe.

Realitydeltageren er med egne ord normalt pisseligeglad med, hvad andre tænker om ham, men efter optagelserne fik han det skidt. For hvad nu, hvis han bliver stillet op som en tosse på skærmen?

- Det er meget grænseoverskridende at være med i. Jeg har jo endda løbet nøgen rundt på tv før, men økonomi er et kæmpe tabu. Jeg havde faktisk ikke set programmet før, så efter jeg meldte mig, og så det, tænkte jeg: ”Hvad er det, jeg har meldt mig til?”.

- Men jeg har meldt mig, fordi jeg har taget nogle dumme valg. Og når folk siger: ”Er du med i ’Luksusfælden’?!”, så siger jeg: ”Rolig nu, det er jo ikke, fordi jeg har en Bentley eller noget. Jeg bor i en etværelses i Morbærhaven i Albertslund”.

Mads Niebur er overvældet over, hvor mange der allerede har kontaktet ham, fordi han er med i ”Luksusfælden”.

- Jeg anede ikke, der var så mange, der så det program. Og som kan huske mig. Jeg er jo bare en fyr fra Albertslund. Flere 100 har skrevet til mig, at det er sejt og inspirerende, at jeg er med, og det bliver jeg helt rørt over. Og så er der dem, der spørger, hvorfor, for jeg har da ikke brug for hjælp. Men jeg har brug for et overblik.

Se, hvordan det går Mads Niebur i "Luksusfælden" på tirsdag på TV3 og Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close