Reality28. juni 2021

"Prince Charming"-Christian ude med vilje: Jeg selvsaboterede

Christian Zambrano bliver sendt hjem i seneste afsnit af ”Prince Charming” efter endnu engang at have puttet med en anden deltager. Til SE og HØR siger han, at han med vilje ødelagde det for sig selv for at finde en vej ud af huset.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan ikke være nemt at være indespærret i et hus med en gruppe andre personer, der alle dater den samme som dig. Især ikke, hvis du igen og igen får påpeget dine fejltrin.

Sådan var hverdagen for Christian Zambrano i ”Prince Charming”-huset, og til sidst fik han nok. Det gik endda rigtig godt mellem ham og programmets hovedperson, bacheloren Jonas Løvik, så den quirky deltager havde brug for en udvej.

Det er i hvert fald 25-årige Christians egen udlægning til SE og HØR, efter de andre deltagere i det nyeste afsnit afslører, at han har puttet med Cain – hvorefter ”prinsen” sender ham hjem.

- Der var nogle af drengene, jeg ikke havde det så godt med derinde, så jeg saboterede mig selv. Det var min måde at komme ud på, fortæller Christian Zambrano, efter SE og HØR spørger, hvorfor han ikke kunne holde sig til Jonas i programmet.

- Der var nogle af de andre drenge, som ikke talte pænt til mig derinde, og det var, som om de altid ville minde mig om, hvad der skete med Mads. De ville bare ikke have mig derinde, siger Christian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prince-charming-dk_60d44848e6468.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Christian Zambrano og Cain Haugaard Jakobsen blev tætte i "Prince Charming". Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Han understreger, at han i dag kommer fint ud af det med de andre deltagere, men at hans tid i huset var en anden.

- Jeg er glad for, vi kan tale og hænge ud sammen i dag, men det var hårdt dengang, og jeg havde det dårligt i mange uger. Jeg var sur på et par af de andre deltagere i ”Prince Charming”, men i dag har jeg ikke noget had mod dem.

Christian Zambrano forklarer, at han holdt oplevelsen med Cain Haugaard Jakobsen for sig selv for at se, hvad de andre deltagere gjorde – og de gik lige i fælden.

- Jeg vidste, det ville give mig en god grund til, hvorfor jeg bare skulle smides ud, så jeg ikke skulle fortsætte med at være så nedtrykt derinde.

- Det var en test. Vi havde en “guy code” derinde, som hed “man afslører ikke, hvad andre laver, det skal folk selv gøre, uanset hvad det er”, og de brød den, som jeg regnede med, netop fordi de bare ville have mig ud, forklarer Christian.

Efter ugens slipseceremoni, hvor Christian bliver bedt om at tage hjem, roser Jonas Løvik de andre deltagere for at fortælle ham om Cain og Christian.

- De får point for “deres ærlighed”- men det omhandler jo ikke ærlighed. Det handler om at give sig selv credit ved at stikke en “kammerat” i ryggen. Bortset fra at jeg åbenlyst ikke var en ”kammerat” på det givne tidspunkt, siger Christian Zambrano.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dis_pc_christian_001.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Christian var en af "prinsen"s favoritter, men han ødelagde det for sig selv. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

- De følte sig truet, og det forstår jeg godt. Jeg får meget opmærksomhed af Jonas, så jeg er selvfølgelig en trussel. Men det tror jeg ikke, de andre turde indrømme dengang.

CAIN: DET VAR TIL GRIN

Til SE og HØR fortæller Cain Haugaard Jakobsen, som også kendte Christian efter en flirt hjemmefra, at de to blev tætte venner i huset. Han bekræfter, at nogle af de andre deltagere var hårde ved Christian.

- Jeg kan godt lide Christian, og jeg stod op for ham. Jeg gider ikke se, at nogen bliver behandlet dårligt, siger Cain Haugaard Jakobsen, der blev bedt om at pakke sin taske allerede inden slipseceremonien.

- Christian fortalte mig, at han skrev dagbog til sig selv for at holde sig oppe i huset – og en dag lå dagbogen fremme, og jeg kom desværre til at læse i den, indrømmer den tidligere paradiso.

- Rigtig meget af det handlede om, at han ikke altid blev behandlet godt derinde. Jeg så det mere som voksenmobning. Det var virkelig til grin at se på.

Til slut afslører Cain Haugaard Jakobsen, at Christian Zambrano virkelig var interesseret i ”prinsen”, Jonas Løvik – en kemi, der også er til at mærke gennem skærmen.

- Jeg kunne også læse i dagbogen, at Christian oprigtigt gerne ville Jonas, selv om han havde det med at dumme sig big time i huset.

Se, hvordan resten af Jonas Løviks dateeventyr ender i ”Prince Charming” på Discovery+.

Sponsoreret indhold