Reality18. maj 2021

Datingshow for mænd får premiere: Jonas er den danske Prince Charming

”Prince Charming” er navnet på Danmarks nyeste datingprogram, som har det ekstra tvist, at det udelukkende er for homoseksuelle mænd. Showet har netop offentliggjort sin premieredato, og 23. maj kan du møde de 12 bejlere og selvfølgelig Prince Charming: 34-årige Jonas Løvik, som du får et smugkig på her.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Dagens mand” gjorde det, men nu kommer programmet, der tager homoseksuel dating til næste niveau. ”Prince Charming” er det første realityprogram i dansk tv-historie, hvor alle deltagerne er homoseksuelle mænd.

Discovery+ afslører nu datingshowets hovedperson, 34-årige Jonas Løvik, der skal finde kærligheden blandt 12 bejlere.

De har vidt forskellige personligheder, og har i tre uger været indlogeret på en stor herregård for at deltage i programmet og konkurrencen om at finde den eneste ene.

”Prince Charming” har et følelsesmæssigt intenst udskilningsløb, for der opstår gnidninger og store følelser, når konkurrenterne bor dør om dør og kæmper for at vinde Jonas Løviks opmærksomhed.

Hovedpersonen gik ind i programmet med håbet om at finde den eneste ene. Manden, som han vil dele resten af livet med.

- Det har været en fed oplevelse, og jeg er sikker på, at programmet viser, at ingen homoseksuelle er ens. Det er på tide, at der kommer et program, der sætter fokus på, at vi er helt normale mennesker, som bare tænder på personer af vores eget køn. Og jeg kan allerede sige nu, at oplevelsen virkelig kom under huden på os, siger Jonas Løvik.

”Prince Charming – DK” har premiere søndag 23. maj på discovery+. I første program uddeles der slips til de bejlere, som Prince Charming vil lære bedre at kende.

De efterfølgende slipse-ceremonier afsluttes på nervepirrende vis, når Prince Charming beder om at få slipset tilbage fra de bejlere, der ikke længere er med i kampen om at blive hans eneste ene.

Det helt store spørgsmål er naturligvis, om Jonas Løvik ender med at finde kærligheden - eller om nogle af bejlerne finder deres udkårne blandt hinanden.

Jonas Løvik er uddannet skolelærer, men har brugt flere år hos som steward og som cabin crew instructor. Jonas er en eventyrlysten mand, der elsker at rejse, men er nået et sted i livet, hvor han har brug for at slå rødder - forhåbentlig sammen med sin store kærlighed.

Han kommer oprindeligt fra Norge, men har boet det meste af sit voksne liv i Danmark. I dag bor han i Spanien, hvor han arbejder på en norsk skole.

Du kan se meget mere til Jonas Løvik i galleriet nederst i artiklen.

- Jeg er utroligt stolt over, at vi er lykkes med at lave et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også kan se ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i, siger Discovery Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

- ”Prince Charming – DK” kommer i forlængelse af vores andre store realityprogrammer som ”Ex on the beach” og ”Singletown”, og seerne vil kunne se, at følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn.

- Jeg håber derfor, at programmet vil appellere til rigtig mange af de realityseere, vi allerede har godt fat i, men forhåbentlig også kan være en øjenåbner for andre, der får lyst til at kigge med.

Jonas Løvik

Sponsoreret indhold