Reality29. maj 2021

Christian faldt for Mads i "Prince Charming": - Han er den største fuckboy, jeg kender

De to realitydeltagere havde nogen kørende i programmet, men der var stor forskel på, hvad de lagde i det. I dag fortæller Christian, at han fortryder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første afsnits spirende drama står nu i fuldt flor, efter søndagens premiere på andet afsnit af "Prince Charming".

I datingprogrammet, der er for homoseksuelle mænd, kæmper 12 bejlere om at vinde "prinsens" hjerte, men der er også den mulighed, at deltagerne falder for hinanden i stedet for showets hovedperson, Jonas Løvik.

Det skete for 25-årige Christian.

- Jeg blev vild med Mads, og jeg glemte lidt Jonas i øjeblikket. Jeg bliver megahurtigt forelsket, fortæller Christian til SE og HØR.

- I dag fortryder jeg rigtig meget, at jeg spildte min tid på ham.

I ugens afsnit af "Prince Charming" bliver Mads smidt ud i programmets afsluttende ceremoni, og det får Christian til at bryde grædende sammen.

De to har kysset lidt i krogene inde i huset, og det har vakt følelser hos den unge københavner, der har svært ved at skulle undvære sin nordjyske flirt.

- Jeg bliver så megaked af det, da Mads ryger ud, fordi jeg i begyndelsen af optagelserne har følt mig ensom og manglede mit netværk hjemmefra. Det gav Mads mig derinde, forklarer Christian til SE og HØR.

- Jeg følte mig virkelig tryg med Mads, og jeg er totalt tryghedsnarkoman. Så det var, som om jeg mistede den ven, jeg havde derinde. Da han røg ud, tænkte jeg "Fuck, nu er jeg tilbage til scratch, nu har jeg ikke nogen herinde, jeg kan stole på".

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dis_pc_christian_001.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Christian har nemt ved at blive forelsket. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Derudover havde den 25-årige studerende også fået følelser for den jævnaldrende aalborgenser.

- Og så var jeg blevet vild med ham. Så det var dobbeltirriterende, at han blev sendt hjem.

Mads Pahl, der røg ud efter at have indrømmet over for "prinsen", Jonas Løvik, at han ikke var hans type, var godt klar over, at Christian var blevet vild med ham.

- Jeg havde ikke nogen følelser, men jeg kunne godt mærke, at Christian blev hurtigt forelsket. Det kan jeg ikke så hurtigt, siger Mads til SE og HØR.

- Jeg kunne godt mærke, at han var meget mere glad for mig, end jeg var for ham. Han snakkede om, at han ville gå, hvis jeg røg ud.

Efter de er kommet hjem, har Mads og Christian talt det hele igennem sammen. De er lidt uenige om processen, men fortæller begge, at de nu har lukket flirten helt.

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_mads_p_blue_051.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Mads Pahl kyssede to af de andre deltagere inde i "Prince Charming"-huset. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

- Jeg fortryder ikke, hvad vi lavede. Det kommer bare ikke til at ske mere mellem os, fortæller Mads.

Christian har det dog ikke helt på samme måde, selv om han er glad for Mads' udmelding.

- Jeg fortryder ikke kys og putteri, for det var dejligt, men jeg fortryder rigtig meget, at jeg spildte min tid på Mads. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg havde nogle andre intentioner end ham, så jeg føler mig lidt dum.

- Han er den største fuckboy, jeg kender. Jeg er ikke sur på ham, jeg er mere skuffet. Men jeg kan fint tale med ham, der er ingen tensions imellem os.

Sponsoreret indhold