Reality12. december 2018

Drama! Paradise-Mathias langer ud efter Bro: Jeg er skuffet

Efter Mathias Hjort kom hjem fra "Paradise Hotel", blev han gode venner med hitsangeren Bro, som lavede titelsangen "Sydpå". Det venskab er nu fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/to_fotos.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Alt virkede til at være fryd og gammen mellem "Paradise Hotel"-gavflaben Mathias Hjort og charmesangeren Bro, efter sidste sæson af det populære program.

På diverse sociale medier kunne man se, at de to virkelig klikkede sammen, efter de begge var vendt hjem fra Mexico, hvor de mødte hinanden.

Mathias var en af sæsonens mest prominente fyre, mens Bro, som har det borgerlige navn Kevin Andreasen, stod bag årets "Paradise Hotel"-sang, kæmpehittet "Sydpå".

Tilbage i kolde Danmark lagde de to drenge flittet billeder op på deres Instagram-profiler, hvor de var i byen sammen, lavede mad og endda var ude at rejse sammen.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Men nu er det ellers så hjertelige venskab ovre.

Det afslører Mathias i en video på hans YouTube-kanal.

Snak og rygter

Årsagen til den her kendisfejde, er ifølge Mathias' forklaring en smule kompliceret.

Han vælger dog at fortælle om situationen fra hans synspunt, fordi mange af hans følgere har spurgt ind til, hvorfor de to "bro's" ikke længere snakker sammen.

- Problemet opstår, da jeg hører, at Kevin (Bro red.) går og siger nogle ting om mig. Der reagerer jeg sådan lidt ”what?”, men jeg tænker ikke videre over det, indleder Mathias sin forklaring med og fortsætter:

Se hele videoen her:

Artiklen fortsætter under videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

- Lige indtil jeg en nat får en besked fra Kevin, hvor han har fået ting at vide fra en person, som jeg skulle have sagt, siger den høje reality-fyr.

Hemmelighedsfuld

Mathias tager mange hensyn i den 13 minutter lange video.

Han har ikke lyst til at nævne særlig mange navne, og han fortæller heller ikke, hvad der præcist skulle være sagt om ham selv og Bro, fordi han ifølge ham selv ikke vil hænge nogen personer ud.

- Det ender med, at Kevin (Bro red.) ender med at tro på, hvad personen siger, at jeg skulle have sagt om ham. Og han tager det til sig, afslører Mathias.

Og det er det, der er udslagsgivende i den her konflikt mellem to ellers gode venner.

- Det blev jeg skuffet over. At det kan komme i mellem to gode kammerater. ... Den måde, Kevin (Bro red.) tog det på, blev jeg eddermame skuffet over, fordi det tænkte jeg, at det gør man fandme ikke, forklarer Mathias, som i dag stadig danner par med sin "Paradise"-kæreste Trine Skjollander.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180922dm_guldtuben_2018_122.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Mathias og Trine flytter snart sammen i deres egen lejlighed i Odense (Foto: Dan Mariegaard)

Det er dog ikke kun Bro, der har skuffet Mathias i den her sag.

Elina blander sig

Også "Paradise"-kollegaen Elina Ea Dahl, som er kæreste med Bro, spiller en rolle i konflikten.

- Elina har valgt at gøre nogle ting over for mig, Trine og Nicolai (Kruse Olsen red), som er fuldstændig uacceptable afslører Mathias om sidste sæsons "Miss Paradise".

Artiklen fortsætter under billedet

Og det har egentlig bare pustet til ilden.

- Da vi til sidst ikke længere gad snakke Elina, som er kærester med Kevin (Bro red.), gjorde det min og Kevins situation værre, erkender "Paradise"-fyren.

Mathias fortæller ikke i videoen, hvornår den her konflikt udspillede sig.

Han er dog meget ærgerlig over, at han ikke længere har Bro som sin "bro", da de har haft en rigtig god tid sammen og oplevet mange ting.

Se Mathias og Trine afsløre, hvad de faldt for ved hinanden i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold