Trekantdrama: Caroline og Krudte havde sex i Danmark

Foto: Collage

Hvis du tror, balladen er slut mellem deltagerne i "Paradise Hotel", når først de igen sætter fødderne på dansk jord, kan du godt tro om igen.

Det fortsætter og fortsætter. Uge efter uge. Weekend efter weekend.

Det kan også godt være, at "Krudte" måtte forlade hotellet til aften, til gengæld har han efter hjemkomsten scoret Caroline Petersen.

Og mens Olivia Schønning mange gange har været sur på hotellet, blev hun for alvor knotten, da  hun efter hjemkomsten opdagede, at Caroline Petersen havde haft sex med hendes "paradise-kæreste",  Joaquin "Krudte" Martinez.

- "Krudte" og jeg havde talt lidt om det i Mexico, da vi begge er til hård sex. Så kunne det være sjovt at have sex sammen. Det skete efter hjemkomsten, fortæller Caroline Petersen til SE og HØR med et grin.

Laberlarven blev lidt chokeret over, at Olivia tog sådan på vej, også selv om deltagerne i TV3 talkshowet "Paradise All In" selv var enige om, at Olivia har været årets drama-queen.

- Jeg blev lidt ked af det, men vidste slet ikke, de havde følelser for hinanden. Olivia sagde hele tiden, at der ikke var følelser indblandet, og det var der helt sikkert ikke fra "Krudtes" side. Vi fik også talt ud om det, men efter hjemkomsten har Olivia totalt ændret sig. I virkeligheden er hun led. Hun er også virkelig efter Christina Maria, som jeg forsvarer, forklarer Caroline.

Du kan chatte med Olivia onsdag fra kl. 16-17 her på SH.dk. Allerede nu kan du stille spørgsmål herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close