Paradise Hotel22. marts 2016

Galleri med Paradise-Olivia: Jeg forstår godt Michelles skuffelse

Endnu et afsnit, hvor Michelle Kusk ikke fik Patrick Brylov, som til gengæld snavede igennem med smækre Olivia Schønning. Nyd hende i galleriet øverst

Galleri med Olivia Schønning fra Paradise Hotel

Også i aftenens afsnit af "Paradise Hotel" gik Michelle Kusk rundt om den varme grød i spænstig skikkelse af Patrick Brylov.

Skønheden var endnu engang for langsom i jagten på den sportstrænede lækkerbidsken.

Og pludselig var det veninden Olivia Schønning, som tog for sig af retterne og snavede igennem med Patrick i hotellets pool.

- Lige da det sker, tænker jeg ikke så meget over, om Michelle bliver ked af det, da det bare er sjov og spas. Hverken Patrick eller jeg ligger noget i det. Men jeg kan godt forstå, at Michelle bliver skuffet, siger Olivia til SE og HØR

Og hun tilføjer, at hun også var ret fuld, da det skete.

- Så jeg tænker ikke så meget over det, da det sker, siger Olivia.

Michelle Kusk og hende er i dag hjerteveninder, men Michelle forklarer gerne, hvorfor hun blev sur.

- Man ser det ikke, men Olivia og jeg havde kort inden aftalt, at jeg ikke skulle kysse med Kasper, og hun ikke skulle med Patrick. Så det var ikke det, at hun kyssede med ham, der gjorde mig sur.

- Jeg er rigtig jaloux af person, men det er rigtig voldsomt at se den side af mig selv, og det lærer mig virkelig at falde lidt ned, siger Michelle og fortsætter.

- Patrick og jeg skulle ikke sætte begrænsninger for hinanden, så den eneste grund til, jeg regerede som jeg gjorde, var fordi jeg endnu en gang var rigtig fuld... Olivia og jeg har det helt fantastisk her hjemme i Danmark.

- Jeg tror bare, det er rart at have en, man har oplevet sådan en stor ting med. Vi kan lave alting sammen. Og har det bare rigtig godt.

Sponsoreret indhold