Frederik fra Paradise: Jeg er skuffet over Olivia

Foto: Thomas Laursen og TV3

Han har skabt liv og glade på hotellet i Mexico, men til aften var det slut for Frederik Jørgensen i "Paradise Hotel".

- Jeg er blevet dolket i ryggen, udbrød frække Frederik til SE og HØR, som altså aldrig skulle have stolet på Olivia Schønning.

- Det er super ærgerligt at ryge ud som den første i finaleugen. Jeg havde selvfølglig håbet på lidt mere, og især når jeg er så tæt på mål, siger han og forklarer:

- Jeg er selvfølgelig skuffet over Olivias beslutning, men jeg havde måske lidt set den komme, eftersom hun også smed Kasper ud i uge otte, selv om han havde været hendes partner siden dag et. Jeg vidste godt, Patrick havde hende lidt under sine vinger.

Frederik står ved sit valg. 

- Jeg fortryder ikke, at jeg valgte Olivia frem for Sandra. Jeg vidste, Olivia havde haft lyst til mig hele ugen igennem, og jeg havde reddet hende dagen forinden, så muligheden var klart størst hos Olivia.

- Sandra spillede i den anden gruppe, og jeg ved, at hun ville vælge samtlige drenge frem for mig, hvis det skulle blive aktuelt, forklarer Frederik.

- Det han været den fedeste oplevelse i mit liv. Hvis jeg får chancen for at deltage igen, så vil jeg ikke tøve ét sekund.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close