Paradise Hotel22. maj 2018

Tine: Jonas har aldrig fået mig til at komme

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" fortæller Jonas, at han gerne vil få Tine til at sprøjtekomme. Det er dog aldrig sket, afslører den blonde Paradise-skønhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradisoer.jpg
 Foto: TV3 og Thomas Laursen

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" fortæller Jonas, at han rigtigt gerne vil give Tine en sprøjteorgasme.

Han går endda så langt til at fortælle, at han har nogle teknikker, som han bruger.

- Når en dreng får en pige til at komme, så er det Guds gave til pigen. Hvis mig og Tine lå i en seng sammen, så har jeg det lidt med de der teknikker, og jeg siger ikke, at jeg ikke vil få Tine til at komme. Jeg vil få hende til at sprøjtekomme fuldstændig, siger Jonas i aftenens afsnit.

Men nu fortæller Tine, at det ikke helt er lykkedes for ham.

De to "Paradise Hotel"-deltagere har nemlig været sammen hjemme i Danmark, efter de kom hjem fra Mexico, men det var ikke ligefrem en succes.

- Det var ikke noget at råbe hurra for, fortæller Tine, der aldrig har fået en orgasme af Jonas, til SE og HØR.

- Han er meget stor i munden, tilføjer Tine.

Historien om, at Tine og Jonas havde været sammen hjemme i Danmark kom frem i et afsnit af "Mit Paradisoliv", hvor paradisoerne legede Pandoras Æske.

- Jonas, er du blevet for kendt til at kontakte folk, efter du har haft sex med dem, lød spørgsmålet, som blev stillet til Jonas.

Spørgsmålet havde Tine selv skrevet, og det er grunden til, at Jonas i dag ikke vil snakke med hende.

- Jeg skrev en besked til ham efter ”Mit Paradisoliv”, om vi skulle snakke sammen, og så sagde han, at efter mit stunt til Pandoras, så ville han ikke tale med mig mere, fortæller Tine til SE og HØR. I dag har Tine da heller ikke meget godt at sige om storcharmøren fra årets udgave af "Paradise Hotel".

- Sådan som han er i Paradise, sådan er han også i virkeligheden. En rigtig cringe, flødefyr, siger hun.

At hendes eget sexliv på denne her måde bliver luftet på TV og internettet, er ikke noget hun har noget i mod. Hun fortryder det faktisk slet ikke. - Det gør jeg ikke. Det er en naturlig ting. Godt nok kan man søge på mit sexliv, men så detaljeret er det heller ikke, fortæller Tine.

Tine checkede ind igen i sidste uge

Tine checkede i sidste uge ind på "Paradise Hotel" igen til stor jubel for drengene.

Hun måtte forlade hotellet i forrige uge, da Nadja kom til at vælge forkert i forbindelse med en dødsrokade.

- Jeg har det ikke særligt godt lige nu. Jeg kan skide godt lide Nadja, hun er min bedste veninde herinde, så at hun ikke lige forstod opgaven, det er okay, fortalte Tine, da hun skulle forlade hotellet.

Efterfølgende har Nadja forklaret til SE og HØR, hvordan det kunne gå så galt.

- Jeg har simpelthen misforstået opgaven. Det blev forklaret meget kort, og der forstår jeg det som, at alle pigerne skal gå ud og give et kys, men det er der så åbenbart én, der ikke skal. Så der havde jeg misforstået. - Først så tænker jeg, at jeg jo gør hende en tjeneste, men så kan jeg godt se, at hun ser rimelig forvirret ud. Hun ser i hvert fald ikke glad ud, og så tænker jeg: “Fuck!”. Så vidste jeg godt, jeg havde lavet en fejl, har Nadja fortalte til SE og HØR.

SE og HØR har i forbindelse med denne artikel forsøgt at få fat i Jonas for at høre hans side af sagen.
null

Sponsoreret indhold