Paradise Hotel9. maj 2018

Nadja efter "Paradise"-brøler: - Jeg er blondine, der ikke kan finde ud af at give et kys

Nadjas fejltrin i aftenens afsnit af "Paradise Hotel" ender med, at veninden Tine må forlade det mexicanske festhotel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-05-08_kl._21.20.09.png
 Foto: TV3

Tine måtte i aftenens afsnit pakke kufferten, da hendes veninde Nadja lavede en fatal fejl under dødsrokaden ved parceremonien i "Paradise Hotel".

Nadja stillede sig nemlig bag Tines partner Tobias, og det gjorde, at Tine blev nødt til at stille sig bag Isac, der så skulle vælge mellem Elina og Tine.

Da SE og HØR taler med Nadja, lægger hun sig fladt ned. - Jeg har simpelthen misforstået opgaven. Det blev forklaret meget kort, og der forstår jeg det som, at alle pigerne skal gå ud og give et kys, men det er der så åbenbart én, der ikke skal. Så der havde jeg misforstået, sider Nadja til SE og HØR.

I aftenens afsnit kan vi også se, at der da går et stykke tid, før Nadja indser sin fejl, der sender veninden til tælling:

- Først så tænker jeg, at jeg jo gør hende en tjeneste, men så kan jeg godt se, at hun ser rimelig forvirret ud. Hun ser i hvert fald ikke glad ud, og så tænker jeg: “Fuck!”. Så vidste jeg godt, jeg havde lavet en fejl, erkender Nadja.

Umiddelbart var Tine - forståeligt nok - ikke glad for at blive sendt hjem af veninden. - Lige nede på pladsen var hun meget grædefærdig og græd rigtig meget. Jeg stod lidt og overvejede, om jeg skulle tage hendes plads. Så kom jeg ned og pakkede med hende, der griner vi lidt af det: At jeg er blondine, og jeg ikke helt kan finde ud af at give et kys. Og så giver jeg hende så mit armbånd, fortæller Nadja.

Tilbage i Danmark er der dog ingen sårede følelser eller sure miner, slår Nadja fast.

- Det er bare en episode, vi har grint rigtig meget af. Og så skal hun også have min kysmund tatoveret, fordi hun jo synes, det er så sjovt. Hun har ikke bebrejdet mig på nogen måde, siger Nadja med et grin.

Nadja fortæller også, at hun ikke var den eneste, der ikke helt forstod dødsrokaden.

- Alle kan misforstå det. Folk kom også op bagefter og sagde, at de heller ikke forstod, hvad det var, jeg havde gjort, før de så Tines ansigt.

Nadja skyder også skylden på den utroligt anspændte stemning, der den dag herskede på hotellet.

- Det går galt ved, at man er nervøs og paranoid, og man ikke ved, hvad der skulle ske. Vi havde været rigtig paranoide hele dagen og meget nervøse, for vi vidste ikke, hvordan den her rokade ville komme til at ske. Jeg tror bare det er det, at alle tankerne flyver, og så lige pludselig får man ikke lyttet ordentligt, og så er det bare det, lyder det fra en ærlig og ærgerlig Nadja.

Men heldigvis kan hun og veninden Tine kun grine af episoden nu.

- Der er ikke noget at gøre ved det, slår Nadja fast.

Se klippet, hvor Nadja dummer sig her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

null

Sponsoreret indhold