Paradise Hotel9. maj 2018

Tine smidt ud af Nadja: Nu skal de have en venskabstatovering

Nadja valgte helt forkert, da der her til aften var dødsrokade ved parceremonien i "Paradise Hotel". Dermed fik hun smidt veninden Tine ud af hotellet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-05-08_kl._14.30.55.png
 Foto: TV3

Det var lidt af et twist, der skete i aftenens afsnit af "Paradise Hotel".

Tine blev nemlig sendt hjem, da Nadja tog det forkerte valg i dødsrokaden.

Nadja stillede sig nemlig bag Tines partner Tobias, og det gjorde, at Tine blev nødt til at stille sig bag Isac, der så skulle vælge mellem Elina og Tine.

- Jeg har det ikke særligt godt lige nu. Jeg kan skide godt lide Nadja, hun er min bedste veninde herinde, så at hun ikke lige forstod opgaven, det er okay, fortalte Tine, da hun skulle forlade hotellet.

Hjemme i Danmark igen er der dog ikke noget ondt blod mellem Nadja og Tine.

- Vi griner bare af det, fortæller Tine til SE og HØR, men forklarer samtidig, at forholdet mellem hende og Nadja var tættere på hotellet.

- Vi har lige været på barjobs sammen. Vi er gode veninder, men vi var mere sammen på hotellet, end vi er nu, fortæller Tine. Det er den lange afstand fra Fyn til Sjælland, der gør, at de to veninder ikke ser hinanden oftere.

I nærmeste fremtid skal de to veninder dog have foreviget den kedelige situation fra hotellet.

Tine skal nemlig have en ny tatovering.

- Jeg skal have hendes kyssemund tatoveret på mig, fortæller Tine, der endnu ikke har besluttet, hvor den skal være henne på kroppen. Tatoveringen er ment som et minde om tiden på "Paradise Hotel". - I stedet for, at der står "Paradise", så har jeg en kyssemund i stedet, fortæller Tine. Se øjeblikket, hvor Tine bliver smidt ud adf hotellet, herunder Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Det var Isac, der i sidste ende skulle vælge mellem Elina og Isac. De to havde tidligere været på kant med hinanden, så det var ikke så underligt, at Elina blev Isacs valg.

Tidligere på sæsonen har Tine fortalt, at Isac var træls på hotellet.

En af de episoder, som Tine blandt andet henviser til, når hun siger, at Isac var træls på hotellet, var ved sidste uges parceremoni.

Her fortalte Isac nemlig åbent til Tobias, at han ikke ville kunne stole på Tine.

- Hun nævnte lige det der med, at hun nok skulle vise, at hun er en loyal person, men hvis Tine sidder ned og Lenny og Tobias står bag hende, så tror jeg, du ryger Tobias, sagde Isac i afsnittet.

Nu fik Isac så lov til at smide Tine ud.

Du kan gense billederne fra årets Miss Paradise i galleriet herunder

Miss Paradise 2018

null

Sponsoreret indhold