Simone om "Paradise"-præmien: Det er SÅ latterligt

Foto: TV3

Da Simone Hvenegaard sidste år løb med 250.000 kroner ved at vinde "Paradise Hotel", forsvandt en stor del af pengene nærmest ligeså hurtigt, som de var kommet. 

Der skulle nemlig betales skat af pengepræmien. 

- Jeg har betalt over 100.000 kroner til SKAT. HVILKET JEG SYNES ER SÅ LATTERLIGT, fortæller Simone i et nyt blogindlæg

Men udover de mange penge, som hun har betalt til skat, så har hun ikke brugt særligt mange af pengene.

- Ellers har jeg ikke rigtig brugt nogle penge fra præmien andet end, at jeg har haft taget nogle fra opsparingen, da jeg var single og stod med husleje alene. Det er også dyrt at have bil, og ja generelt alle forsikringer, og jeg ved ikke hvad, som man skal betale, skriver Simone.

Sammen med Philip igen

Det er kun en lille måneds tid siden, at Simone atter kunne fortælle, at hun var kæreste med Philip May

- Som nogle af jer ved, gik Philip og jeg fra hinanden sidste år. Men nu har vi altså fundet sammen igen. Efter bruddet var vi stadig gode venner, og brugte meget tid sammen. Inden for de sidste par uger, har vi set hinanden mere som kærester, end bare venner, skrev Simone på bloggen

I det lange blogindlæg forklarede hun også, hvorfor det var, at de gik fra hinanden i efteråret

- Problemet sidst var, at Philip og jeg blev meget hurtige kærester, og havde måske forelsket os i det som vi lærte at kende i Mexico. Efter hjemkomsten havde vi det fantastisk og vi levede virkelig på det man kalder den lyserøde sky. Men så flyttede vi så sammen, og hold nu kæft hvor kom det altså på en prøve, skrev hun

Parret gik fra hinanden i november sidste år. 

Da SE og HØR mødte Simone i januar til Reality Awards, fortalte hun også, at hun stadig elskede Philip. Dengang var der også stadig god kemi imellem parret. 

- Vi snakker stadig sammen, og jeg tror også, at det er det, der gør det meget nemmere, at vi stadig er så pissegode venner, og kan lave mange ting sammen. Og altså, jeg elsker ham jo af hele mit hjerte. Han er jo en god fyr, fortalte Simone. 

Her forklarede hun også, hvorfor de ikke skulle være sammen igen på det tidspunkt

- Der har bare været nogle ting, som har gjort, at vi har været ved at rive hovederne af hinanden. Ej, men vi blev bare meget hurtigt kærester, og så kendte vi ikke hinanden, som man måske lærte at kende hinanden under vejs. Og jo, jeg vil da meget gerne finde sammen med ham igen. Men der skal så også være en del ting, som vi så kan snakke om kan ændres, fordi vi er meget forskellige, fortalte Simone til SE og HØR.

Du kan se flere billeder af Simone Hvenegaard i galleriet herunder

Galleri med Simone Nielsen, model fra Slagelse, Paradise Hotel 2017

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close