Paradise Hotel18. januar 2018

Simone efter bruddet fra Philip: Jeg vil gerne finde sammen med ham igen

"Paradise Hotel"-baben Simone Hvenegaard kunne godt se sig selv finde sammen med Philip May igen, men så er der nogle ting, der skal ændres
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise36.jpg
 Foto: Aller Media

Simone Hvenegaard og Philip May gik fra hinanden tilbage i november, men selvom de ikke er kærester længere, så er de stadig gode venner.

Men der skal ændres nogle ting, hvis de nogensinde skulle finde sammen igen.

Det fortæller Simone til SE og HØR.

Vi mødte nemlig den skønne "Paradise Hotel"-babe, da der fredag var Reality Awards.

Her fortalte hun også, hvorfor at bruddet mellem dem var gået så godt.

- Vi snakker stadig sammen, og jeg tror også, at det er det, der gør det meget nemmere, at vi stadig er så pissegode venner, og kan lave mange ting sammen. Og altså, jeg elsker ham jo af hele mit hjerte. Han er jo en god fyr, fortæller Simone.

Hun mener dog, at parret blev lidt for hurtigt kærester, og at det blandt andet var en af grundene til, at de endte med at gå fra hinanden.

- Der har bare været nogle ting, som har gjort, at vi har været ved at rive hovederne af hinanden. Ej, men vi blev bare meget hurtigt kærester, og så kendte vi ikke hinanden, som man måske lærte at kende hinanden under vejs. Og jo, jeg vil da meget gerne finde sammen med ham igen. Men der skal så også være en del ting, som vi så kan snakke om kan ændres, fordi vi er meget forskellige, fortæller Simone til SE og HØR.

Du kan se hele SE og HØRs interview med SImone fra Reality Awards i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Det var i november, at Philip og Simone gik fra hinanden.

Dengang fortalte Philip, at han havde det rigtigt hårdt med, at han ikke længere var sammen med Simone.

- Vi var to forskellige steder i vores liv og ikke specielt gode for hinanden, så vi valgte at stoppe det nu. Jeg er sammen med hende lige nu, så vi tager den som venner. Men det er selvfølgelig ikke lige det fedeste, sagde han til Ekstra Bladet.

Så sendt som i august havde piben dog en lidt anden lyd. I august fortalte de nemlig til SE og HØR, at de stadig var meget glade for hinanden.

Du kan se flere billeder af Simone i galleriet herunder

Galleri med Simone Nielsen, model fra Slagelse, Paradise Hotel 2017

Sponsoreret indhold