Paradise Hotel 12. april 2018

Officielt: Simone og Philip er kærester igen

Simone Hvenegaard og Philip May har fundet sammen igen
Foto: Aller Media

Rygterne har svirret længe, men nu bekræfter Philip May og Simone Hvenegaard, at de endnu en gang er kærester.

Simone har bekræftet forholdet på sin blog

- Som nogle af jer ved, gik Philip og jeg fra hinanden sidste år. Men nu har vi altså fundet sammen igen. Efter bruddet var vi stadig gode venner, og brugte meget tid sammen. Inden for de sidste par uger, har vi set hinanden mere som kærester, end bare venner, skriver Simone på bloggen

I det lange blogindlæg forklarede hun også, hvorfor det var, at de gik fra hinanden i efteråret

- Problemet sidst var, at Philip og jeg blev meget hurtige kærester, og havde måske forelsket os i det som vi lærte at kende i Mexico. Efter hjemkomsten havde vi det fantastisk og vi levede virkelig på det man kalder den lyserøde sky. Men så flyttede vi så sammen, og hold nu kæft hvor kom det altså på en prøve, skriver hun

Parret gik fra hinanden i november sidste år. 

Da SE og HØR mødte Simone i januar til Reality Awards, fortalte hun også, at hun stadig elskede Philip. Dengang var der også stadig god kemi imellem parret. 

- Vi snakker stadig sammen, og jeg tror også, at det er det, der gør det meget nemmere, at vi stadig er så pissegode venner, og kan lave mange ting sammen. Og altså, jeg elsker ham jo af hele mit hjerte. Han er jo en god fyr, fortalte Simone. 

Her forklarede hun også, hvorfor de ikke skulle være sammen igen på det tidspunkt

- Der har bare været nogle ting, som har gjort, at vi har været ved at rive hovederne af hinanden. Ej, men vi blev bare meget hurtigt kærester, og så kendte vi ikke hinanden, som man måske lærte at kende hinanden under vejs. Og jo, jeg vil da meget gerne finde sammen med ham igen. Men der skal så også være en del ting, som vi så kan snakke om kan ændres, fordi vi er meget forskellige, fortalte Simone til SE og HØR.

Se interviewet med Simone herunder

Artiklen fortsætter herunder

Se flere billeder af Simone i galleriet herunder

Galleri med Simone Nielsen, model fra Slagelse, Paradise Hotel 2017

Sponsoreret indhold