Reality 20. maj 2019

"Paradise"-Sarah dater "Robinson"-fyr

På "Paradise Hotel" er det Jonass Jannec Jensen, der har fået skovlen under Sarah Tiedt. Men nu afslører den tatoverede godte over for SE og HØR, at hun ser en hel del til en anden realityfyr herhjemme i Danmark

Mange danske mænd sidder for tiden nok og savler over Sarah Tiedt, når hun toner frem på skærmen i "Paradise Hotel". Til de mange bejleres store skuffelse afslører hun nu, at hun dater en anden realitydeltager.

På Instagram havde den 24-årige babe forleden gang i en klassisk "Q&A", hvor hendes mere end 70.000 følgere stillede hende spørgsmål. Her blev hun bedt om at beskrive sin drømmefyr.

Og til manges overraskelse kom der ikke en lang smøre om, hvor sød, flot og betænksom han skal være. Tværtimod svarede Sarah bare med et billede og et navn.

"Paradise"-godtens drømmefyr er nemlig en realitydeltager som hende selv. Det er nemlig den tidligere deltager i selvsamme program samt "Robinson Ekspeditionen" Türker Alici, som den veldrejde pige fra Næstved går og drømmer om. 

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Thomas Laursen)

Türker Alici har ligesom Sarah Tiedt masser af tatoveringer og en flot krop (Foto: Thomas Laursen)

Og nu er drømmen åbenbart ved at blive til virkelighed. I hvert fald bekræfter Sarah over for SE og HØR, at hun ser en del til Türker for tiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er ret nyt, og det er svært at sætte ord på, hvad det er. Men jo, vi dater, siger Sarah Tiedt, da SE og HØR fanger hende over telefonen.

På Instagram delte både den tatoverede babe og Türker forleden billeder af, at de hyggede sig i hinandens selskab med bl.a. pizzabagning. Og det er da også på det sociale billede medie, at flammen er blevet tændt.

- Vi har skrevet sammen i noget tid, og vi har bare lært hinanden at kende gennem Instagram for lang tid siden, fortæller Sarah.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Sarah Tiedt er med sine smukke tatoveringer og flotte former en af de mest eftertragtede piger i denne sæson af "Paradise Hotel" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den spirende romance er dog stadig meget ny, slår Sarah fast flere gange under samtalen. Men hun er ikke afvisende over for, at hun og Türker en dag kan tage den skridtet videre.

- Vi er ikke kærester eller noget endnu. Jeg ved ikke, om det kan blive til det, men det må tiden vise, åbner den 24-årige TV-godte op.

Spørger man Sarah, hvorfor hun har udpeget netop Türker som sin drømmefyr og nu dater ham, kommer svaret prompte.

- Han er bare pæn og sød, og han virker til at være ordentlig og ikke en af de typer, der bare ”fucker” med piger, lyder det fra paradisoen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: TV3)

Der er blevet en del mere af Türker Alici, siden han deltog i "Paradise Hotel" tilbage i 2012 (Foto: TV3)

De to har dog en lille udfordring i deres flirt. Sarah bor nemlig i København, mens jyden Türker har adresse i Århus. Men lige nu er det ingen hindring for deres spirende romance.

- Det er nederen, at der er langt til Århus, men lige nu fungerer det fint, og vi besøger hinanden, siger Sarah Tiedt til slut og fortæller samtidig, at hun endnu ikke hår været i Jylland for at besøge sin realityflamme.

Til gengæld har han været i hovedstaden flere gang og aflægge et visit i lejligheden, hvor "Paradise"-baben bor med de to andre realitydamer, Julie Melsen og Sarah Amalie Kristiansen.

Se - eller gense - den vilde video, hvor Türker snaver Rikke Chili i gulvet til Reality Awards 2019:

Sponsoreret indhold