Paradise Hotel27. oktober 2015

Stina fra ”Paradise Hotel”: Ramt af kræft igen

Stina Bentsen, der medvirkede i ”Paradise Hotel” og senest i ”Nygift”, skal i fuld narkose. Lægerne har endnu engang fundet kræftsygt væv i den unge kvindes livmoder, og det skal nu fjernes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-62083.jpg
 Kaspar Wenstrup

For to år siden fik hun konstateret livmoderhalskræft og måtte have fjernet et stykke af sin livmoder for at komme sygdommen til livs.

Men nu har den frygtede sygdom igen ramt Stina Bentsen, som er kendt fra blandt andet ”Paradise Hotel” og senest ”Nyskilt”. Og hun skal snart under kniven igen.

Det fortæller hun til Realityportalen.dk.

– Det er samme operation, som sidste gang, og det er heldigvis kun et lille indgreb, der skal foretages, da dette er fanget helt til at starte med, før det nåede at sprede sig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ikke vil dø af det, men jeg er stadig meget nervøs for narkosen, skriver Stina ifølge Realityportalen.dk på sin Facebook-profil.

Den unge kvinde, der i januar fødte en lille pige, har fået flere beskeder fra folk, der har betvivlet hendes sygdomshistorie. Og dét har gjort Stina godt og grundig irriteret.

– Jeg er sgu ved at være træt af, at folk altid skal modsige mig. Jeg har haft celleforandringer i mange år, og derfor har jeg løbende fået biopsier, og denne gang viste det sig, at der var ondartede celler i, fortæller Stina på sin Facebook-profil og tilføjer:

- Kræft er bestemt ikke noget, man laver sjov med. Og denne opmærksomhed kunne jeg godt være foruden.

Stina fik sin første diagnose i 2013 – få dage efter at en anden ”Paradise Hotel”-deltager – Tinna Jakobsen – havde mistet livet til den frygtede sygdom blot 24 år gammel.

Dengang stod Stina frem på sin Facebook-profil og afslørede, at hun havde fået konstateret ondartede celler i sin livmoder:

- Det viste sig, at det var ondartede celler - altså kræftceller. Selv om jeg har fået vaccinen var det for sent. Jeg er blevet smittet ved seksuel overførsel, og man kan ikke sige hvor længe siden det er, men det var i hvert fald før, jeg fik min vaccine, fortalte hun dengang til SE og HØR.

Sponsoreret indhold