Nyheder24. juni 2014

Trods kræftsygdom: Paradise-Stina er gravid

Reality-pigen har fået sin store drøm opfyldt
Af af
Paradise-Stina jubler: Hun er endelig blevet gravid
Paradise-Stina jubler: Hun er endelig blevet gravid
 Foto: Niels S. AndersenStina Bentsen, som var med i Paradise Hoteld sæson seks er endelig blevet gravid. Og det er en glædelig nyhed for reality-pigen, som ikke har haft let ved at bblive gravid. Den unge pige har nemlig haft livmoderhalskræft.

Det fortæller Stina Bentsen til SE og HØR:

- Jeg har prøvet at blive gravid i mange år, og det er først lykkes nu, men det var ventetiden værd, siger en glad Stina Bentsen til SE og HØR og tilføjer, at hun i begyndelsen ikke troede på, at graviditeten var en realitet:

LÆS OGSÅ: Paradise-Stina har kræft

- Da jeg stod med en positiv test, tænkte jeg , "jeg ser forkert", så jeg måtte have kæresten til at bekræfte, at der var to streger, lyder det fra den unge pige.

Hun har været sammen med kæresten Michael i et halvt år, og efter kort tid besluttede parret, at de ville have børn sammen.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/992a8d1dba294623a5af750930ecfb19.jpgStina Bentsen er endelig blevet gravid - det har været en lang proces, fordi den unge pige har kæmpet mod livmoderhalskræft (Foto: Niels S. Andersen)


- Michael og jeg har været sammen i et halvt år, han er også super glad for at skulle blive far.

Endnu ved de ikke, om det er en pige eller en dreng, der gemmer sig inde i maven, men når babyen ser dagens lys til februar næste år, er de klar til begge køn.

- Vi har allerede fundet et navn til både en pige og en dreng, lyder det glad for Stina Bentsen.

Dét at blive gravid har været en nervepirrende proces for parret og specielt Stina, som tidligere er blevet opereret for livmoderhalskræft og skulle gennem et keglesnit.

For omkring et år siden fortalte Stina Bentsen om den frygtelige sygdom, der havde ramt hende, til SE og HØR:

- Det viste sig, at det var ondartede celler - altså kræfceller. Selv om jeg har fået vaccinen var det for sent. Jeg er blevet smittet ved seksuel overførsel, og man kan ikke sige hvor længe siden det er, men det var i hvert fald før, jeg fik min vaccine, fortalte hun dengang til SE og HØR og tilføjede:

- Jeg er i stadie 2, så lægerne er meget optimistiske. Jeg skal have fjernet en lille del af min livmoder, og jeg vil forhåbentlig stadig kunne få børn og leve et normalt liv efterfølgende, men sådan noget kan jo vende tilbage. Mit tilfælde er ikke ligeså alvorligt som Tinnas, og lægerne har reageret hurtigt, fortæller Stina, der lige nu fokuserer på, at kræftcellerne bare skal væk.

Sponsoreret indhold