Nyheder29. juli 2013

Paradise-Stina: Ramt af cancer

Reality-godten afslører, at hun også lider af kræft i livmoderen
Stina er blevet vaccineret mod livmoderhalskræft - desværre for sent.
Stina er blevet vaccineret mod livmoderhalskræft - desværre for sent.
 Foto: All Over



I kølvandet på "Paradise"-Tinnas tragiske dødsfald lørdag, har endnu en tidligere deltager nu afsløret, at hun også er blevet ramt af den fatale sygdom.

25-årige Stina Bentsen Petersen, der var med i sæson 6, skrev i går på Facebook, at hun om to uger skal gennemgå en operation, hvor lægerne vil forsøge at fjerne det kræftramte område.

Tragisk dødsfald: Paradise Tinna død

- Kan ikke holde det ud mere. 24 år gammel, det er ikke fair. Jeg frygter, at der en dag står tidligere "Paradise Hotel"-deltager Stina død af kræft. Jeg har også livmoderhalskræft, lød den uventede melding, da hun sørgede over "Paradise"-kollegaen Tinna.

For et halvt år siden tog Stina til lægen til den obligatoriske smeartest, hvor lægen tester for celleforandringer i underlivet. Det viste sig, at der var celleforandringer i livmoderen, så hun fik taget en biopsi.

- Det viste sig, at det var ondartede celler - altså kræfceller. Selv om jeg har fået vaccinen var det for sent. Jeg er blevet smittet ved seksuel overførsel, og man kan ikke sige hvor længe siden det er, men det var i hvert fald før, jeg fik min vaccine, fortæller hun til seoghør.dk.

Selv om hun fik sig lidt af et chok over Tinnas skæbne, er hun fortrøstningsfuld i forhold til sin egen situation.

- Jeg er i stadie 2, så lægerne er meget optimistiske. Jeg skal have fjernet en lille del af min livmoder, og jeg vil forhåbentlig stadig kunne få børn og leve et normalt liv efterfølgende, men sådan noget kan jo vende tilbage. Mit tilfælde er ikke ligeså alvorligt som Tinnas, og lægerne har reageret hurtigt, fortæller Stina, der lige nu fokuserer på, at kræftcellerne bare skal væk.

- Især nu med Tinna. Det er bare så uvirkeligt, for jeg kan jo ikke mærke noget . Men de kræftceller skal væk, og hvis ikke de kan få dem væk ved operation, skal man have kemo for det spreder sig hurtigt . Men det har været et godt forløb indtil videre . Ringer til kræftensbekæmpelse hvis jeg har nogen spørgsmål de har været søde at svare på alle mine spørgsmål.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/555408328c244f76aaf206e539f42083.jpg


Sponsoreret indhold