Paradise-Stina: Jeg fortryder, at jeg deltog

Det kan godt være, at Stina fortryder - men ingen tvivl om, at hun havde en stor rolle i \

Det kan godt være, at Stina fortryder - men ingen tvivl om, at hun havde en stor rolle i "Paradise Hotel 6"

Torsdag aften måtte årets brystbombe tjekke ud af Paradise Hotel for 2. gang. Stina blev offer for Peters giftighed, så Marie fulgte sin plan og skilte sig af med partypigen.

Men ifølge Stina selv var det hendes eget valg at forlade hotellet.

- Jeg vidste godt, at jeg ville ryge ud, men jeg stillede mig bag Peter med vilje. Jeg kunne ikke rigtig finde min plads derinde 2. gang, og så ville jeg gerne hjem til Lasse, siger Stina, som før turen til Mexico så en del til en tidligere deltager fra "Paradise Hotel" 2. sæson.

Læs også: Paradise-Stina: Ønsker sig en trekant

Fortryder

Stina var altså ganske godt tilfreds med at komme tilbage til Danmark. Så tilfreds, at hvis hun kunne gøre det hele om, var hun aldrig taget af sted.

- Jeg fortryder, at jeg har været med i "Paradise Hotel". Jeg havde ikke forestillet mig, det ville være så vildt, at jeg ikke engang kan gå i fred på gaden. Det synes jeg overhovedet ikke er sjovt. Det er bare totalt øv, siger Stina og uddyber:

- Jeg havde godt regnet med, at folk måske ville kigge en ekstra gang, men jeg havde ikke troet, at det ville være sådan, at når jeg går ned og handler, stiller folk sig i kø for en autograf.

Læs også: Paradise-Stina: Lagt på is af TV3

- Det er kommet bag på mig, at folk kan finde på at gøre det, de gør. At det er så ekstremt. Jeg havde troet, at folk havde en forståelse for, at det var et TV-program og ikke virkeligheden, lyder det fra Stina.

På mandag kan du chatte live med Stina her på seoghør.dk fra klokken 15.00. Gå ikke glip af chancen for at stille alle de ubesvarede spørgsmål til den veldrejede Paradise-deltager.

Se Stina som lækker babe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close