Paradise-Stina: Lagt på is af TV3

Stina var ikke med til \

Stina var ikke med til "Paradise Hotel"-festen

Foto: Thomas Laursen

De fleste savlende handyr ville formentlig byde smækre Stina med de store fortrin fra "Paradise Hotel" velkommen i deres ungkarlehybel med åbne arme. Men TV3 er knap så glade for hendes tilstedeværelse.

Hun blev derfor pænt bedt om at blive væk, da alle årets deltagere mødtes for et par uger siden til premieren på "Paradise Hotel"

SE og HØR kan nu afsløre, hvorfor brunetten blev holdt væk fra festlighederne.

- Jeg lavede et brud på kontrakten sammen med en af de andre deltagere, da vi var sendt ud af showet og kom på et hotel, fortæller Stina til SE og HØR.- Vi lavede nogle papirbeskeder til de kommende deltagere, som skulle bo på det samme hotel som os, mens de ventede på at komme ind. Dem kunne de så læse senere, når vi var taget hjem.

Snyd med bilag

- Vi fortalte f.eks. om spillets gang inde på "Paradise Hotel", skrev hvor de kunne gå på diskotek og kunne købe pizza, hvor det var muligt at gå på Facebook og sådan noget. Vi vidste godt, at vi gjorde noget forkert, understreger Stina.

Ifølge en anden deltager, som ønsker at være anonym, er de ting, Stina nævner, dog ikke den fulde sandhed.

- Så vidt jeg ved, snød de også med nogle bilag og skrev beskeder til de andre deltagere om, hvordan de kunne gøre det samme. Nemlig at få fat i falske kvitteringer uden at købe noget, som de efterfølgende kunne få dækket økonomisk, lyder det.

Forelagt de nye oplysninger har TV-stationen dog fortsat ikke nogle kommentarer til historien, som de mener er et anliggende mellem dem og de pågældende deltagere


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close