Paradise Hotel24. marts 2010

Paradise-Stina: Ønsker sig en trekant

Se hvem brystbomben helst ville dele dobbeltsengen sammen med
I morgen torsdag kan du se et frækt galleri af Paradise-Stina
I morgen torsdag kan du se et frækt galleri af Paradise-Stina
 Foto: Bo Lynge

Tirsdag aften kunne man opleve brystbomberne på "Paradise Hotel" Stina og Melissa på slap line, mens de hoppede topløse rundt i poolen og bagefter forsøgte at lokke Ulven Peter med i en trekant.

Men det heftige scoringsforsøg var - ifølge Stina - kun for sjov.

- Det var Melissas idé. Jeg syntes, det kunne være meget sjovt at lave lidt grin med det, men der var slet ikke noget i det. Peter var som en bror for mig, så jeg kunne aldrig finde på at røre ham med en ildtang, siger Stina til seoghør.dk.

Læs også: "Paradise Hotel": Brystbomben går igen

Hjemme i Danmark kunne Stina dog godt finde på at krydre lagengymnastikken med en tredje partner.

- Jeg har ikke prøvet det for jeg går kun i seng med mine kærester. Jeg ville gerne have en trekant, men jeg tror, der ville blive problemer i parforholdet, hvis man gør sådan noget. Så hvis jeg skulle have en trekant, skulle det være med to andre piger, afslører Stina, som har prøvet at være sammen med en pige.

Mislykket trekant

Anderledes er det med hendes medsammensvorne Melissa. Hun har allerede snuset til sex med mere end en ad gangen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/stinaoenskertrekanttek-jpg.jpg- For længe siden, var jeg sammen med en af mine gode veninder og en kammerat.Men jeg stoppede det for det var ikke særlig fedt og vi var meget stive, siger Melissa, som modsat Stina ikke udelukkende så forføringen af Peter som en joke.

Læs også: "Paradise Hotel": Så er der mere sex

- Tror du, I havde gennemført trekanten, hvis Peter ikke havde sagt nej?

- Måske, men hvis jeg kender mig selv ret, tror jeg det ikke. Men man er i en helt anden verden inde på "Paradise Hotel", hvor man ikke tænker så meget over, hvad man gør. Så jeg vil ikke udelukke det - overhovedet ikke, siger Melissa til seoghør.dk.

Se eller gense de to silikonebomber i aktion:I det nye SE og HØR, som er på gaden i morgen, torsdag, får du en hel stribe billeder af flotte Stina.


Sponsoreret indhold